Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P:Renault Laguna Grandtour 1.9dci 2004

o Navštíveno 2073x o
o 17.04.2013, 16:15 | kuja
Mel bych prodeji svoji Lagunu Grandtour. Jedna se o r.v. 2004. Motor v tom je 1.9dci/74kw a 5 rychlosti, odpada starost s 2hmotou. Laguna ma aktualne najeto 190tis, a pravdepodobne pravejch.Mam vypis jak z Renaultu, tak z Cebie.

Barva bila a vybava zakladni Authentique. Ve vybave jsou vsechny 4. el. okynka, el. zrcatka s vyhrevem, tempomat, omezovac rychlosti, ASR + ESP, 8 airbagu, radio na CD s 6CD changerem, manualni klima. Auto nema hagusy a vyklopny zadni sklo. Je to proste holota. Auto bude prodavano na sezonu starych zimnich kolech 195/65 R15.

Auto je puvodne dovoz z Francie v roce 2007 s 107tis na tachometru. Ja sem vlastnikem vozidla rok. K autu jsou obe karty, ktere sou prekrytovane a plne funkcni. Ctecce funguji obe polohy.

Ve 171tis meneny preventivne rozvody, ve 182tis delan olej, filtry a komplet brzdy (Predni kotouce + desticky, zadni kotouce (lozisko, krouzek abs) + desticky od ATE ). Auto nekouri, motor jde pravidelne a za plynem. Auto, za moji pece, jezdilo pouze dlouhe trasy. Nikdy cukacky po meste. Olej menen co 10tis km. Turbo bez vuli a nepiska.

Nicmene auto nejaky vady ma: - je praskly madlo u spolujezdce, zavirat dvere jdou a je to ciste kosmeticka vec (je rozpuleny na 2 casti)
- v ovladacim panelu ovladani klimatizace je praskla zarovicka a sviti jenom pulka, pouzivani to nevadi, i ve tme je videt na ovladani
- nejde motorek zadniho sterace, to je asi nejvetsi zavada
- auto ma sem tam po karoserii oderky z parkovani, od odletujicich kaminku atd. Neni to uplna vonavka.
- interier je takovej uz trosku pouzitej, je videt, ze to nebyl vyletni vuz, ani v CR, ani ve Francii
- vyhledove bude potreba udelat stabilizacky a cepy, na dirach sou uz trosku slyset

A cena by byla 55tis z duvodu nedostatku a toho, ze mam jiz jiny vuz a je mi lito ji nechat stat pred barakem. Auto po motorovy strance nema zadny mouchy. Udela jeste spoustu parady.

Prilozena jedna ilustracni fotka. Vic fotek v odkazu.

[ Link ]

foto k příspěvku  od kuja

o 18.04.2013, 22:00 | kuja
Madlo spolujezdce opraveno:)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3575 sekund.