Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > koupím MB socket 775

o Navštíveno 1600x o
o 24.08.2013, 17:44 | bobmasitr
Ahoj,
koupím základní desku pro socket 775, nějakou prémiovou třídu, která podporuje 16GB ddr 3

Mám desku jen pro 8Gb, vím je to starý socket,ale mám dost výkonný procesor a nechce se mi zatím přecházet na jiný socket.Děkuji za případné nabídky

o 24.08.2013, 18:20 | Ghofig
tehle desek je jako safranu :))
resil jsem taky tento problem. bylo mi lito procesoru, ale chtelo to vic ram. kazdopadne po asi 2 mesicich sledovani aukra jsem se na to vykaslal a objednal novou desku i cpu a ram. ti, kteri tyhle desky maji za ne obvykle chteji prachy jako za tu novou, takze moc nema smysl do toho investovat, kdyz je to nekolik let zastarale...
o 24.08.2013, 19:56 | bobmasitr
Vím že jich je málo ale pořád se mi to vyplatí. Mám procesor Intel Q9550, 8GB DDR3 a grafiku GTX480 Zotac.

Na to abych přešel na novej socket bych dal hodně peněz za nějaký ucházející procesor :(
o 25.08.2013, 00:04 | cezetko
jen taková skromná otázka, co na tom PC děláš, že potřebuješ 16GB ram? Není jednodušší tomu odlehčit SSD diskem?
o 25.08.2013, 22:09 | maresk
bobmasitr: jen dotaz, co máš přesně za desku ? protože na některý desky existují i neoficiální BIOSy, který podporují víc RAMky, samozřejmě, že více RAM musí být podporováno chipsetem.

Kamarádce jsem kdysi dával "neoficiální" bios do notebooku FSC Amilo Pi1531 - v biosu byla podpora jen 2GB RAM, s Biosem od AlienWare (stroj na identické elektronice, liší se jen plasty, AW to kupovalo do FSC) to schrouplo 4GB jak malinu a maximum je tuším psaných 8GB DDR2 :-))
o 26.08.2013, 08:25 | kiddhombre
podpora 16gb ddr3 byla tusim jen u poslednich desek s p45/43
o 26.08.2013, 12:01 | bobmasitr
Odešla mi deska od Asusus která podporovala 16Gb, bohužel jsem byl nucen koupit dočasně od Ahrock to co je na trhu a to u mí jen 8Gb, navíc to má jen dva sloty. Chápu že na starý socket už toho moc není, proto pátrám,kdo by měl a pustil
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3673 sekund.