Navštíveno 2826x

Prodám nevyužitou moto:
-kryt spojky ducati corse
-výfuky ducati corse v carbonu
-vzduchový filtr ducati corse
-profi plně programovatelná jednotka ignitech (Ignijet 2007 D)
-omotávky svodu výfuku
-tail chop
-na brzdě odladěno 96,5 HP
Cena k jednání 72.000,-
(se silnicí úplně končím)

26.08.2013, 10:47 |
Pajk Já teda motorkám vůbec nerozumím, ale tohle se mi vždycky líbilo vzhledově, protože se celkem odlišuje od konkurece a zvukem motoru. :) Prý to není moc dobrý pro méně zkušené, co je na tom pravdy?
Přeju rychlý prodej.
to je těžko říct... Dost lidí se "bojí" začínat na dvouválu, ale pokud má člověk trošku rozumu tak se není čeho bát :-)
Navíc monstery nejsou tak vzteklé

26.08.2013, 11:15 |
Jozzo a ještě tomu chrastí spojka ,jak kdyby se to mělo rozpadnout :)))
Co to je za rok výroby? Kolik majitelů? Najeto? Co ted plánuješ?
Wow, niesom na motorky, asi ako Pajk...
omlouvám se, doplním že jde o rok 2002, km si nejsem úplně jistý (doma se podívám-ať sem nepíšu bludy), počet majitelů neznám - na VTP jsem teď jako druhý tuším (taky upřesním).
Koupil jsem ji letos po RSV - chtěl jsem něco pohodlnějšího a "stylovějšího", ale zjistil jsem že mě silnice opravdu nebaví a když mám možnost na chvilku jít na moto - sáhnu radši po bergovi a vletím do lesa:-) Takže jako další plánuju asi octavii...
víc foto můžu na mail

26.08.2013, 18:39 |
Alííí Hezka decentka. Tos delal ty, nebo koupil?

26.08.2013, 19:18 |
NiMMiC | Upraveno: 2013-08-26 19:20:35
Zadek jsem dělal já... chtěl jsem to vyřešit trošku originálněji než jen hodit značku pod sedlo - takto by to snad mělo fungovat zároveň i jako blatník :-) Napřed byla jen výměna světla za čiré, ale i tak to pořád nebylo ono, tak jsem to vzal od podlahy...

26.08.2013, 20:38 |
D@ve | Upraveno: 2013-08-26 20:40:55
dobra cenoffka ... nemit prckolet CB750 tak jdu do ni ... proste motorka plna italske vasne ... tak aspon up a gratulacka novemu majiteli ;-)
mozu pozadat o foto na @ abych mohl slintat ? :-D