Navštíveno 1953x

Koupim Samsung Galaxy S3 nebo S4 se zarukou s jasnym puvodem.
Kolik bys dal za S3. CZ distribuci s ještě rocni zárukou? Ve velmi dobrem stavu, kompletní baleni, koupeno u VDF na pobočce. Asi bych sel do S4.

26.08.2013, 18:37 |
Alííí Taky premyslim o prodeji Galaxy S3 (taky zaruka jeste rok, kompletni baleni, hneda barva, kourove silikonove pouzdro, navigace Sygic), zachovaly stav.
Asi bych k nemu nechal i origo drzak do auta, protoze do nej se mi NOTE 2 nevejde. :-)
Nahodte predstavu o cene, mam ted rozjednanou jednu S4 tak uvidime rozhoduje cena...
Kdyžtak bych poprosil taky ceny - 3ku hledám :-) (samozřejmě kolega má přednost, já jen kdyby zbylo :-))) )
Nechces Note 2? Za 8 500,- Kc bych ho nechal, je jako novy.
Chcu jen S3 nebo S4 na tom trvam :-)

26.08.2013, 23:25 |
matik Rajdlos a Alii
Scháním pro bráchu 5,5 tis. ?
Tak jsem uz koupil s4 za hodne zajimavou cenu Dekuji vsem za nabidky
7tis 2 mesice stara akorat ma praskle celni slkicko ale to mam original za 600 :-)
Par lidi tady tvrdilo, ze se to pry neda vymenit, pokud tedy nemas komplet sklo i s LCD coz pochybuju za 600,- Kc.
Kdyby se ti to nahodou nepodarilo vymenit, tak se ozvi a ja bych tu S4 vzal na ND.
Po telefonnim rozhovoru jsem zjistil nove fakta jak to s tou S4 a zarukou a vymenou chodi tak se omlouvam za mystifikaci ze je to original za 600, je to jen dobra napodobenina originalu :-(
A mas to tedy komplet s LCD, nebo jen to sklo?
Jen sklo ale prijde to az zitra tak uvidim jestli to nevratim zpet :-)