Ahoj lidi,
Tak muzika už je v jiné sekci a teď to hlavní :-(
Z rodinných důvodů musím po roce a půl poslat dál svou nejmilejší (hned po mé drahé půlce samozřejmě :-) )…
Jako všichni taktéž předpokládám, že se neprodá na AHC, ale kdo ví ;-)
Jedná se o
Toyota Corolla TS - E12
Typ motoru 2ZZ-GE; 1,8 VVTL-i
Obsah - 1796 ccm
Výkon – 141 kW/7800 ot
rv - 25.3.2005
Nájezd – cca 125 000 km (pořád v ní jezdím a do prodeje jezdit budu)
Je to manuál, 6ti rychlostní…
CENA PRO AHC - 185 000 Kč
Koupená je v Itálii mým kamarádem, který ji měl cca půl roku přede mnou a já ji od něj vykoupil. Při dovezení měla cca 70tis km… (byla po starším pánovi)
Jedná se o nejostřejší verzi pro Corollu, stejný motor se dával do nejsilnější Celici…
Je jich tu jako šafránu. O takové jako mam rád vím jen o dvou dalších. Jinak tu jsou v 5ti dvéřku jen před Facelifty.
Hlavním rivalem jsou Clio Sport 2.0 a Civic TypeR 2.0… tyto však nedělali 5-dvéř provedení.
Jinak Corollka je dobrém stavu (pečuji o ni jak se dá)…
Každých 5-7000 km se mění olej a filtr 5W50.
Každých 15tkm vzducháč.
Před nedávnem jsem dával nové svíčky, nové brzdové kotouče na předek a destičky na všechny kola.
Před 10tkm odešla sací vačka a koníci, koupil jsem nové přímo u Toyota Lowman a autu to evidentně prospělo (spolu s ní se měnili i těsnění a liftové šrouby a proběhla kontrola motoru) – mám samozřejmě i fotky z opravy.
Vady a neduhy –
Jezdím často po praze, takže mám v kufru již nakoupené a připravené na výměnu silentbloky na předních ramena a tyčky stabilizátorů (budou se měnit asi tento týden ).
Chybí mi vnitřní zpětné zrcátko (mám jej samozřejmě schované) – prostě upadlo, ale můžu nechat spravit.
Sem tam má nějaký škrábanec a ťuplík od aut z parkování, ale tomu se vyhnout nedá.
Více foto zde -
[ Link ] Prosím volat pouze vážní zájemci …
Odpověď na dotazy typu co to jede a co to žere (ať se nezdržujeme po mailu) –
vMax co jsme zkoušeli cca 250 km/h (spotřeba na ležatou osmičku) (v techničáku je uvedena 225 km/h)
Při normální jízdě bez liftu kolem 7-8L/100km… V centru při zácpě kolem 9L … (udávaná v TP 11,1 – 6,7 – 8,3)
Zrychlení - na dobrých pneumatikách 6,9s/100km/h
V případě dotazů mi prosím napište na Miloslav.stodola@razak.cz ! – jsem z Prahy…
Samozřejmostí je dohodnutí osobní prohlídky, třeba i vaším mechanikem.
Určitě jsem na něco zapomněl, tak to doplním, když si vzpomenu ..
Díky a prosím žádné zbytečné OT ! Abych se jim vyhnul, tak další auto bude nejspíše VOLVO V70, či S80 (už potřebuji něco většího a nudnějšího).
Míla