Prodám Ford Mondeo 2.0TDci r.v.2005 na tachometru podle budíku najeto cca158.000Km, je to koupené v německu, kde byla vedená serviska u nás ji mladá s bývalým nevedli, takže jestli je to pravda zaručit nemohu, včera když jsem to fotil, tak jsem sním jezdil a na to jak je to velký, tak to jede moc hezky, tak 130ps je tam fakt znát. výbavu jak je na fotkách, ale je tam automaticka klimatizace, airbag, ABS, ASR, tempomat, central, pocitac, ESP, mlhovky, multifunkcni volant, elektricky ovladana zrcatka, posilovac rizeni, 4x elektricke stahovani oken, stresni nosice, destovy senzor, navigace stereo, nahradni kolo, tazne zarizeni, vyhřívané přední/zadní okno, vyhřívané sedačky, denní svícení, zimní i letní sada k autu, momentálně na zimní, která je tak na sezonu a letní je na tom stejně, ještě jeden rok v pohodě, včera jsem dělal novou STK prošlo bez problémů,STK končila teď v pondělí.
Nikde nic netluče ani nemlátí, všechno funguje jak má, co jsem koukal, tak jsou na přední nápravě nové brzdy, zadní jsou dobrý.
Jo a cenu bych zatím dal 95.000kč, ale je to na dohodě
Včera jsem stím jezdil celý den, cca 300km, kombinovaná jízda s dálnici a průměr 5,7L, což jsem celkem dost koukal, že tak velké auto, má tuhle spotřebu.
Více fotek je zde
[ Link ]