Navštíveno 2583x

klidně starší, pouze originál.

26.11.2013, 20:06 |
Robo Taky o něm uvažuji,tohle asi orig nebude,co?
[ Link ]

26.11.2013, 20:10 |
maiky46 | Upraveno: 2013-11-26 20:11:47
právě že asi ne no, ale jako 7300 se mi dávat nechce ..
bojim se kvality těch kopii
[ Link ] nejhorší že ty kopie mají hologramy a všichni prodejci to vydávají za origo
No dle toho článku je v podstatě problém jen v těch karabinách. V potřebách pro horolezce mají kvalitní karabiny za pár korun. Klidně bych šel do kopie a pro klid duše vyměnil jen karabiny. Stále to bude za max třetinu originálu.
mám neoriginál z Aukra a no problemo, asi hodné záleží na váze a jak intenzivně se cvičí ... stál mě cca 1500 a jak píše hifimaniak : karabiny sleduju a jakmile bude náznak problému - vyměním za kvalitnější ale to zatím není ... samo,že do fitka bych si to nelajzl koupit.
Nebo kopii od Kettlera. To by měla být dostatečná záruka kvality.
[ Link ] Nebo sehnat TRX verzi 2. Druhý model narozdíl od prvního neměl průběžné pásy. V případě vysmeknutí jedné rukojeti, tak nedojde k pádu. Pozdější varianty Home a PRO už žádné výrazné zlepšení nepřinesly, kromě vyšší ceny. Verze 1 a 2 se dají sehnat v ceně kolem 2tis.
Verze 2:
[ Link ]
"Jakmile začnete cvičit na produktu, který nebyl nikdy distribuován oficiálním distributorem, nevztahuje se na tento produkt záruka ani nárok na hrazení úrazu pojišťovnou."
Co je to za kravinu? Takže pokud budu "cvičit" třeba na Japonce a stane se mi úraz, pojišťovna to bude zkoumat a odmítne plnění jo? :D