Navštíveno 2809x

Zdravím po zimě chci koupit nějakou starou klasiku kdyby někdo mel něco doma a chtěl po zimě prodat piste email
Tohle by se Ti mohlo líbít. Kdybych neměl svoje gticko doma, tak bych premyslel.
Jinak hodne uspechu v hledani. Ja shanim E21 BMW a problém....

02.12.2013, 15:08 |
AR tak ono by error mohl uvést rozpočet, protože se dá nabídnout auto za desítku ale taky za kilo či dvě že ;) a pojem staré audi/bmw je taky fajn ;)
Budu mit kilo takže auta tak max do 60 az tech 40 múzu do něj vrazit a jednu 21 sem našel docela pěknou ale stav není origo
Antonio: najdu ti ji
[ Link ] .
Todle prodává kolega nad tím uvažují jeto pěkný kousek

03.12.2013, 07:59 |
AR hmm první link je na koupi, nikoliv prodej a druhý je zase e32. Tak kde je ta jedna e21 docela pěkná na prodej?
Aha koupim xD xD ja sem blb sem si toho ani nevšiml a to druhé sem tu dal jen tak ze to je od kamose a chce to prodat za 50 pro AHC
sedma je pekna,ale to uz neni ono. jsem jsem male kupecko. i peknou e30 bych snesl,ale tech je taky uz jen par. a kdyz tak v 1.6, coz uz ztraci kouzlo
já stavím E21 a není to žádná prdel sehnat na to díly. mám ještě jednu E21 teoreticky i na prodej, ale ta je na stavbu, není nic moc interiér ani kastle a motor nevím jak na tom je..
posli pls info. sice bych radeji neco provozu schopneho, ale pri tom vyberu si neni moc co vybirat
Mě se to líbí, sice to není asi to, po čem bych prahnul ale nevypadá zle. Je ale na internetu uz dost slouho a probehla snad vsemi fory, na které chodím. Pokud by to stálo za to, urcite by po tom nekdo uz skocil

04.12.2013, 08:28 |
AR asi naleštěný prd jak to tak bohužel dnes bývá :(