Prodám Felicii 1.9D, rv 1998, stav tach 135tkm, eko zaplaceno. New face, jedná se o model BlueSky, s elektricky ovladanou platenou strechou. Auto ma komplet vycisteny intros, novou predni napravu, vymeneny olej, koroze pouze zadnich lemu, jak u kazde felicie, jinak bez koroze. Obuto na zimnich plechacich + k autu origo 13 alu kola. Jediná závada je, že přes strechu kape. chtělo by to přečalounit to stresni okno. Z vybavy servo, central, el. zrcatka v laku, kliky v laku, jinak nic. Cena je 25 000Kč. foto felicie nemam,ale pripadnemu zajemci mohu nafotit
pak
Passat Variant 1.9TDi 96kw, 4Motion, vyrobeno 2003, stav tach 355tkm, koupeno v čr.
Ja jsem druhy majitel. Kompletni servisni historie, pravidelne vedena serviska do tohoto roku, auto je v super stavu. Nevím o jediném problému, které by mělo. v minulosti NEbylo havarovane, celou dobu opecovavane. z vybavy klasika. Xenon, central na do, zamykani zpatecky, servo, 8x bag, kozene 3raminko,climatronik,vyhrivane sedacky, changer pro 6cd v kufru, BT HF, ESP, 6q. Cena je 110 000 Kč včetně dph. u Auta je možný odpočet DPH. Auto nemela firma, ale osvc platce dph, takže celou dobu 2 řidiči (já a předchozí majitel). Za poslední dobu nový olej v motoru, převodovce, diferaku, zadni brzdy, pylovy filtr, před rokem ORIGO turbo. Je mi jasné, že s těmato km se bude špatně prodávat,ale já nejsem zastáncem stáčení km. Rozumný člověk ví, že 90% těchto aut ma stočené tachometry. Foto mam pouze toto, takova momentka.