Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P : nový ext.HDD Verbatim 500GB

o Navštíveno 2378x o
o 18.12.2013, 22:34 | ABERTO
Z jedné předvánoční akce mi tu zbyla pětistovka HDD Verbatim, parametry zde :

[ Link ]

Disk byl pouze vybalen z origo obalu, je na něm reklamní samolepka a je zabalen v pěkné dárkové krabičce. Nikdy nejetý.

Cena 1.000 Kč + event.pošta, včetně dokladu.
Zítra jsem schopen přiblížit po Brně, nebo kdykoli osobka v Haškově Drásově ...
734 440 150
vitulap@seznam.cz

foto k příspěvku  od ABERTO

o 19.12.2013, 05:26 | Zdeny60
jestli máš daňový doklad, prosím, zavolej na číslo: 605 427 961 (to je můj syn, je v Brně) a domluvte se na předání. Já během chvilky odjíždím na hory, tak nestihnu vyřídit. Leda, že bys byl kolem 7:30 k dosažení někde na výjezdu na Vídeň.
Syn by ho vzal pro mě.
Ale podmínkou je DAŇOVÝ doklad, prosím. POkud není, tak neřešme.

Děkuji.

Na mě kontakt: 724 087 321, kdyby něco.
o 19.12.2013, 05:37 | Zdeny60
Jo a prosím, kdybys byl ochoten synovi volat, tak ne dříve, než tak v 11:-) On přes noc maká na diplomce a ráno neví, kdy má vstávat.-)))
o 19.12.2013, 06:29 | ABERTO
Zdeny mám fakturu z ED na mě (jako koncový zákazník), který k tomu dám kvůli záruce. Daňový doklad pro Tebe aby sis to dal do nákladů bohužel nevystavím ...
o 19.12.2013, 13:03 | SilverGhost
Já ho beru, jestli spěcháš na peníze, pošli mi do mailu č. účtu, jinak poprosím kamaráda, aby to u tebe co nejdříve vyzvedl.
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3829 sekund.