Navštíveno 2901x

Prodám starého černého Iphona 4, nebyl nošen v pouzdře, takže je po těch letech poškrábanej zcela úměrně, plně funkční. Baterka dá cca den normálního používání.
Pouze telefon a nabíječka, krabičky neskladujeme :-)
Cena - 4tisíce? Dohoda? Hero - kolik dáš? :-)
dam 3800 a beru hned.. paltba predem
nicméně stav je takový, že Lukáš to chce řešit v pondělí, takže pokud ho někdo chcete dřív, tak pry mam dat přednost dalším...
Prenecham dalsi.... Mirek mi poslal fotky a po detailnim prozkoumani prenecham dalsim
JAK ŘÍKÁM - STAV PŘÍMO ÚMĚRNÝ STÁŘÍ A NOŠENÍ BEZ POUZDRA
HA změna, našel sem krabičku :-) i píchátko na vyndavání simky

20.12.2013, 23:56 |
Tiler Ahoj, byl by zítra k vidění někde po Plzni???
Pokud jo, ozvi se mi na 728 335 999, raději sms, zavolám zpět.
Zatím dík, Tomáš
Tilere vcera mi nekdo psal maila, do zitra je zamluvenej pak se ti kdyztak ozvu
Iphony měli i černé logo na zádech??? Vidím prve, vypadá to dobře... stavím se do řady.

21.12.2013, 09:34 |
tesil Nemely, to bude zkresleni na fotce.
to only one,psal jsem ti na icq ještě ten den, že ho beru.... zkontroluj icq. děkuji. H.E.R.O.
Jiank docela brutalni. Z bazose sbazaru a ahc prislo vic jak 70 emailu za 24 hodin .... Lide jsou jablky zcela posedli
máš hodně dobrou cenovku a jsou vánoce ;))
Prodáno. Šel jsem metodou postupně přesně jak se ozývali lidé (kteří nechtěli slevu).
Kdyžtak další z té fronty kteří vydrží do neděle nebo pondělí tak mě můžou kontaktovat,budu prodávat zcela totožný kus jako Only_One,tedy černý,16GB přiměřeně pošrábaný na bocích a zádech - přední sklo s displayem v létě po pádu bylo nutno vyměnit za nový,aktuálně je tam už hodně mizernej homebutton který přidám nový,ale rozebírat a měnit už ho nehodlám,nemám ten vymrdanej šroubovák a nehodlám ho už shánět. Jinak vše ostatní funguje jak mám,nabíječka,kabel,origo krabička propadlý záručák součástí balení. Cena určitě o něco vejš něž dával Only_One(když holt je taková poptávka :-D ),ještě uvidím kolik mi za to nabídne na prodejně O2 jejich guru v případě protiúčtu což jak koukám nabízej. Osobní předání Praha,případně po dohodě i jinde,když nebude kupující vyloženě spěchat.