Navštíveno 3259x

Ahoj chlapi,taková netradiční koupě))koupil jsem na silvestra kulové pumy ale jelikož to bylo na poslední chvíli tak nemůžu nikde sehnat trubku,neválí se někomu něco doma?Potřebuji aby měla vnitřní průměr 100mm,výška nejméně 70cm,tlouštka stěn kolem 2.5mm.Někdo tak do 60ti km od Loun.Díky

31.12.2013, 12:19 |
tesil Tady nekdo pise posledni prispevek, protoze zitra uz nebude mit cim psat......:-)
Sorry, pokus o vtip...

31.12.2013, 12:30 |
CVakk 100mm je celkem dost, nemáš toho fotku ? :)
Mé zkušenosti s ohňostroji jsou chabé, ale nicméně, třída III. - průkaz odpalovače ohňostrujů doufám, že máš :)
Tak určitě má průkaz odpalovače viď golfiku :-)
Mr.Brain: to je potreba az na 4. 3 je omezena pouze vekem od 21let.

31.12.2013, 12:48 |
tesil No kdyby to byla III., tak by u toho byla aji ta trubka, tady se bojim, ze to bude "jenom" koule z trznice.
A takovej prumer uz bude IV. Pokud to vubec nejaky znaceni ma.

31.12.2013, 13:04 |
DaveX Stačí když má 21 let. Průměr 100 je ještě III třída. Alespoň u většiny to tak je...
Tuhle stovku sme vcera odpalovali normalne na zemi a nic moc,dnes jsem koupil 150ky.a este mam koberecek 10m 100000 ran na ten sem taky zvedavej :)
ináč ide odpalovat aj z černej , co používajů vodaři na přívody ( vodovodní řád )
už i některé kule ráže 50mm jsou na průkaz takže 75,100,150mm a vejš jsou určo na průkaz odpalovače ohňostrojů ;)
Tak to je snad jasný že průkaz odpalovače mám,já odpaloval i v dolech:))jinak je to IV třída.Madmanik-jestli ti to případalo nic moc tak si měl nějakou kouly z tržnice:))loni mi ta stovka taky bouchla na zemi a můžu říct že už bych to nechtěl zažít:))
tesil-neboj,už to odpaluju 5let a v pohodě,musíš být ale fakt opatrnej,není to prdel.