Prodám už nevyužitou hudební aparaturu ve složení: 2x Aktivní 15" bedny Skytec Mix pult Behringer xenix 1622 CD přehrávač Omnitronic CDP 360(bez záruky, leží už dlouho ladem) Kompletní kabeláž i pro spojení s PC Zrcadlová diskokoule 30cm s motorkem 2x bodové LED svítilny na osvětlení koule 2x neonové UV trubice 60cm Barevné žárovka na dálkové ovládání Dálkově ovládané zásuvky DJ Vertiko TRI LED ( Youtube video:
Vše funkční, nejlépe osobní odběr a samozřejmě předvedu v akci. Rád bych to prodal jako celek,ale kdyby chtěl někdo něco zvlášť, napište si o cenu. Cena za komplet 14.500,-
No a ten mixák je tedy k prodeji? Napiš kolik bys za něj chtěl v případě,že bys to rozprodával po částech. Případně jak je starý a v jakém je stavu. Měl bych seriozní zájem
Prosím vás posílejte mi odkazy kde berete pořizovací ceny, pač mi přijde že to máte z pohádek. OK 2500,- předvedu ti to když si přijedeš. Co já vím co s tím budeš dělat když ti to pošlu? Nebo jak mám chápat záruku na odzkoušení?
je to cena z heureka.cz Koukám,že máš bydliště světlá hora. Jestli to je ta vesnice u Bruntálu tak tama jezdím, takže bych se pro to zastavil osobně. tak dej vědět,pojedu tama příští víkend.
kdyby to bral někdo celé mám k prodeji menší mixák, behringer VMX100..cena je 50% z ceny nového. Stáří 2 roky. Funguje perfektně. Možnost dovozu trasa Ostrava -Opava- Bruntál-Vrbno pod praděděm. Případně Krnov.
Jako nebaví mě se tu přetahovat o padesátikorunky. Sednout kvůli tomu do auta a odvést to 10km na poštu, to klidně může další půlrok ležet doma a svítit si třeba na měsíček. Ber nebo nech být.
Tak nahoře si psal že platíš předem na účet, tak sem se chtěl na ICQ domluvit, tam nic, psal jsem na mail,taky bez reakce a mám pak něco někam posílat neznámému týpkovi :)?
Já myslel že není potřeba telefonovat,stačila odpověď jednou větou a bylo vyřešeno.Sem se zmílil no. Nejdřív chce posílat prachy předem, nakonec asi teda dobírkou, pak mi uniká ten boj o padesátikorunu, přijde mi to jako natruc, pač ve výsledku za to dostanu stejně jako kdyby to bylo za 650 na účet, akorát se pošta nabačuje pošta o to vybojované pade.
No já nejsem kouzelník a čísla účtu uživatelů opravdu necucám z prstu. Domníval jsem se že pochopíš a pošleš mi do mého mailu číslo účtu kam mám složit příslušnou sumu. Napsal jsem to doufám dost jasně.