Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: SLK 2,3 kompresor

o Navštíveno 3502x o
o 14.01.2014, 21:37 | Sisma | Upraveno: 2014-01-14 21:42:35
Díky změně vozového parku nabízím k prodeji následující hračku:
Mercedes SLK, 2.3 kompresor, R.V. 1998, najeto cca 153500km, 142kW.
Výbava tak nějak klasicky: Kůže, 2x Airbag, ABS, centrál, rádio + 6* repro, 17" disky..
Auto je funkčně komplet ok včetně střechy!!, nějaká ta kosmetická vada tam je.
Od koupě před 3 lety jsem najel jen cca 9000km.
STK 05/2015
Všechny problémy s funkčností vyřešeny, vyměněno dost dílů (váha vzduchu, tlumič řízení, vzpěry kufru, zapal. cívka, kabely, těsnění krytu hlavy atd..) Olej+filtry dělány loni na podzim, mam připravenej i olej do kompresoru.
Podobné kousky jsou cenově někde kolem 120000Kč..
Ale!!!
Tady máme něco navíc:
Motor: Chip s certifikátem, sport KN filtr, svíčky Denzo Iridium. Příprava pro budíky pln. taku a teploty oleje (budíky a kapličku přidám).
Sport sníženej podvozek
KOMFORTNÍ ovládání střechy!!
Komplet čirá optika! Tj Přední světla s xenony, mlhovky, boční blinkry, zadní LED světla..
Rádio starší ///Alpinka, ale nadupaná..
Světla omladí auto o moc let, vypadá moc hezky a neznalí jen žasnou, co je to za káru.. :-)
Moje cena je sice trošku výš, než běžný průměr, ale vzhledem k napsanému výše je myslím si velice zajímavá... Navíc se o ní dá tak nějak jednat.
Moje cena 140000 korunek
Netlačí mě to, proto nabízím nejdřív tady, než začnu žešit časem Sauto.cz, bazary apod..

foto k příspěvku  od Sisma

o 14.01.2014, 21:38 | Sisma
Jiný úhel... :-)

o 14.01.2014, 21:39 | Sisma
Stav km

o 14.01.2014, 21:44 | Sisma
Barvy interiéru (omluva za foto, mobil..)
Další aktual fotky mohu pořídit a poslat na mail...

o 14.01.2014, 21:46 | Sisma
Ještě kontakty:
Sisma@seznam.cz
724644436
:-)
o 22.01.2014, 10:45 | Sisma
Up...
Nikdo nic?
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.309 sekund.