Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > PRODANO

o Navštíveno 3241x o
o 18.01.2014, 20:50 | gizmi | Upraveno: 2018-02-28 08:46:19
Jelikoz se mi dneskem meni lehce zivot (uz nebudeme s manzelkou a psem 3, ale cekame potomka), tak musim postupne vyklidit nastradane "poklady"

x kola:
[ Link ]
x řadička1:
[ Link ]
x řadička2:
[ Link ]
x řadička3:
[ Link ]
x volant momo (vhodný na přečalounění):
[ Link ]
x tuningové nerez kliky:
[ Link ]
x sportovní volant s nábou CRX/civic IV:
[ Link ]
x dobové korálkové potahy:
[ Link ]
x nerez zakázková výplň budíků Š-favorit:
[ Link ]
x neotevřené oleje Mogul (co zbylo):
[ Link ]
x nový sportovní pás Schroth v edici Mint:
[ Link ]

o 21.01.2014, 08:05 | P3RF3KT
To si tady z nás děláš ale hodně velkou prdel viď? Zvlášť s těma krytama na favorita a korálovejma potahama. O cenách ani nemluvim, vypadá to jak výprodej z Globusu. Tohle si snad do auta nedá nikdo dobrovolně :-D
o 21.01.2014, 08:06 | P3RF3KT
2 kusy na světě, no néééé :DDDDDDDDDDDDDD
o 21.01.2014, 10:58 | gizmi
Perfekt: chlape dej se lecit, ju? A to jsem hodne slusny. Ty kryty z nerezu jsem kreslil v CADu osobne a vznikl ve dvou provedenich. Jedno nekde jezdi v mem favoritu a druhe prodavam. Nevidim duvod, proc nenapsat, ze jsou 2 kusy na svete, kdyz je to pravda. K potahum s koralky: predstav si, ze i dneska je par lidi nahani jako retro.

Prosim chudaky, kteri nemaji moznost se vyradit na nejake zenske, at se realizuji jinde. Dekuji!
o 22.01.2014, 18:55 | gizmi
PRODAN0:
x sportovní volant s nábou CRX/civic IV
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.4345 sekund.