Navštíveno 3979x

Tak chvilku jsem si s mercedesem uzil,ale je cas poslat ho dal. Kdyby někdo měl zájem, veškeré důležité info je zde:
[ Link ] Jakekoliv dotazy rad zodpovim.
Cena je 39 000Kč Kdo by měl zájem, mohu poslat více foto

23.01.2014, 15:17 |
Kapka (M)
zkouknul jsem tvuj inzerat..akorat by to třeba chtělo přidat fotku vnitřku..
Něco nefunkčního? Ruční brzda? Nějaké "neblahé" projevy?
Doufal jsem, že si ho necháš o chvilku déle :)
Zájem by byl, momentálně je pro mě těch 40 kilo keš bohužel nemožných (a zadlužit se kvůli autu nechci).
Škoda!
Intros je zachovaly, sedadla nejsou dojebana, jen by to chtelo vycistit. to neni az takovy problem,jen se mi v te zime vubec nechce. Ale jinak je intros fakt super (az na saltku, ta je nacla a ja nicemu nedam pokoj tak ji porad dlubu az vypada tak, jak vypada.
Lucni.konik : vse funguje, jen nekdy nefunguje elektricke sklapeni zadnich operek. zadni pneu jsou uz slabsi, na prednim blatniku je puchyr (na lemu, nad kolem)
mozna zustane dele :-) treba navali kupy snehu, zasnezi ho a bude do jara lezet
cau, muzes mi poslat na email tech vic fotek? mohl bys taky cvaknout ten lem?
mailovka co je pod profilem? kdyztak hod mi maila co presne by te zajimalo na marek.otasevic@seznam.cz fotky poslu
foto lemu, ale roslizeni nuda. do mailu ti pak poslu high

Taky víc foto prosím - marek.zubr@seznam.cz
díky
Jen tak ze zvědavosti, Kolik se tak pohybuje spotřeba u těchle merglů?
od 7 do 15 litru. dle stylu jizdy
tak tohle je slint.... libi a moc... neco mam v merku taky ale naftu... a bezovej interier je luxus..
ten intros je bomba. kdyz vemu v potaz, ze je 20 let stary, tak luxus. Pro nic za nic neni mercedes tam, kde je:-)
Jen pro info, nové to auto stálo v přepočtu skoro 1,5mil
Anotio: Tak to se dá, mylsel sem že bude hladovější.
Takže medvěd je pryč. Ať dělá novému majiteli tolik radosti, co mě. Doufám, ze se pochlubí sám :-)
Takže uspěšný prodej na AHC? :-)