Prodám plně funkční robotický vysavač, který kromě klasické funkce vysávání má ještě speciální nádobku na chlupy pro případ, že máte domácí zvíře. Původní cena 12000 Kč (z Datartu), hodnocení modelu na Heureka 88%.
[ Link ] Balení je komplet (originální krabice, vysavač, dobíjecí základna, dvě virtuální zdi, kartáček na čištění, náhradní filtr, dvě různé nádobky na smetí) a navíc jsem před týdnem vyměnil baterii za úplně novou. Takže vysavač je teď v plné síle :-) Poslední rok jsem ho nepoužíval a baterie se vybila, tak jsem v lednu 2014 těsně před prodejem koupil úplně novou (sama baterie stojí cca 1200 Kč).
Cena: 4500 Kč. V případě osobního předání (Plzeň a okolí nebo cca 1x měsíčně Praha/Zličín) možnost dohody/slevičky.
Důvod prodeje: překáží mi to tu; navíc vysavač musí být prakticky neustále zapojený v síti, aby se nevybila baterie, což u mě nešlo, protože mám dvě kočky, které na něj občas omylem šláply a v noci ho spustily :-))) Takže jsem měl vysavač vypnutý, načež se postupně vybila baterie... takže jsem ztratil trpělivost, koupil před týdnem za litr novou baterii a teď to prodávám.