Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: robotický vysavač iRobot Roomba 564 PET (nová baterie)

o Navštíveno 4057x o
o 27.01.2014, 10:29 | Mr.Scully
Prodám plně funkční robotický vysavač, který kromě klasické funkce vysávání má ještě speciální nádobku na chlupy pro případ, že máte domácí zvíře. Původní cena 12000 Kč (z Datartu), hodnocení modelu na Heureka 88%.
[ Link ]

Balení je komplet (originální krabice, vysavač, dobíjecí základna, dvě virtuální zdi, kartáček na čištění, náhradní filtr, dvě různé nádobky na smetí) a navíc jsem před týdnem vyměnil baterii za úplně novou. Takže vysavač je teď v plné síle :-) Poslední rok jsem ho nepoužíval a baterie se vybila, tak jsem v lednu 2014 těsně před prodejem koupil úplně novou (sama baterie stojí cca 1200 Kč).

Cena: 4500 Kč. V případě osobního předání (Plzeň a okolí nebo cca 1x měsíčně Praha/Zličín) možnost dohody/slevičky.

Důvod prodeje: překáží mi to tu; navíc vysavač musí být prakticky neustále zapojený v síti, aby se nevybila baterie, což u mě nešlo, protože mám dvě kočky, které na něj občas omylem šláply a v noci ho spustily :-))) Takže jsem měl vysavač vypnutý, načež se postupně vybila baterie... takže jsem ztratil trpělivost, koupil před týdnem za litr novou baterii a teď to prodávám.

foto k příspěvku  od Mr.Scully

Balení...

Krabice...

o 27.01.2014, 17:25 | Knightey-
Muzu poprosit o rezervaci? Psal jsem ti email :)
o 27.01.2014, 17:55 | Mr.Scully
Ahoj, zatím jsi čtvrtý v pořadí, zájemci se kupodivu hrnou :-) Ale první mi zatím neodpověděl a druhý se hned ptal na slevu. Tak uvidíme, jak dopadne ta třetí paní :-)

Nejradši bych to předal někomu osobně, právě abych nemusel na poštu. Plzeň, Rakovník, výjimečně Praha. No uvidíme, kdo všechno se ozve :-)
o 27.01.2014, 17:57 | Knightey- | Upraveno: 2014-01-27 17:57:59
Oki, dej vedet. Ja o nej zajem mam a muzes ho klidne zitra odeslat :)
Ale chapu obstrukce s tou postou.
A do Prahy ted cestu v nejblizsi dobe nemam :(
o 27.01.2014, 19:51 | Mr.Scully
Tak se moc omlouvám, ale už je prodáno :-( Asi jsem tu cenu dal moc nízko, protože fakt během prvního dne hned pět zájemců a jeden byl ochoten vyslat svého kolegu, aby si pro to hned teď ještě večer cca 30 kilometrů dojel.
o 27.01.2014, 20:38 | Knightey-
Nevadi, at slouzi dobre novemu majiteli :)
o 28.01.2014, 07:58 | AR
jop dle aukra si to hodil o nějakou tu ticku níž ;) ale zase to máš pryč hned
o 28.01.2014, 12:53 | Mr.Scully | Upraveno: 2014-01-28 12:56:25
No já na Aukro koukal a tam to bylo všechno tak čtyřka, bůr bez zájemců. Sám jsem to koupil z druhý ruky někdy před rokem za bůra. Kdybych do toho nedal tu novou baterku za litr, tak skoro nula od nuly pošla. Takhle jsem v tom něco přes litr v mínusu, což je na pohodu, čekal jsem větší pokles.

Edit: koukal jsem do historie Aukra v poslední době, tenhle model se tam prodal třikrát a to za 4000, 4500 a 4900 Kč. Takže moje cena cca 4800 se slevou za osobní odběr na 4500 podle mě odpovídala průměru. Mohl jsem bejt trpělivej a mít o pětikilo víc, ale to je fuk :-) Přeci jen byl tři roky starej a bez záruky.
o 28.01.2014, 13:52 | AR
jasny, bud bys to prodal za nejake to kilco mozna litrik draz ale musel bys resit postu a strasilo by ti to doma pul roku a nebo hned a bez starosti ;)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.6584 sekund.