Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > HP laserJet P2055d + 9x toner

o Navštíveno 2953x o
o 11.02.2014, 08:08 | cendler | Upraveno: 2014-02-11 08:10:41
Prodám novou nerozbalenou tiskárnu HP LaserJet P2055d, jedná se o kvalitní laserová tiskárna s automatickým duplexním tiskem určená pro domácnosti a menší kanceláře. Můžete tisknout rychlostí až 33 str./min, získáte také rychlé dokončení tisku bez čekání s technologií s okamžitým náběhem. Vytvářejte dokumenty ve vynikající profesionální kvalitě s reálným rozlišením 1 200 dpi, které zajišťuje ostrý text, řádky a obrázky. Tato stylová kompaktní tiskárna s vysokou výtěžností s multifunkčními tiskovými kazetami byla vytvořena, aby šetřila místem na stole. Snadné nastavení a používání, bezproblémová údržba to jsou hlavní devizi této tiskárny. Inteligentní technologie v tiskových kazetách umožňuje generovat upozornění na docházející spotřební materiál. K počítači se tiskárna připojuje přes vysokorychlostní USB rozhraní.

Cena této nové nerozbalené tiskárny je 2500kč

+

Prodám 9ks nových nerozbalených repasovaných tonerů pro tuto tiskárnu, značky Reton označení CE505x na 6500stran v ceně 1600Kč/ks, moje cena 500Kč/Ks
[ Link ]

o 11.02.2014, 08:39 | sts
Beru 2 tonery,ale až příští týden. Tuhle tiskárnu od Tebe mám, jsem s ní spokojen.
o 11.02.2014, 08:44 | cendler
OK, není problém, pak napiš na email ;-)
o 11.02.2014, 18:18 | DJ.UFÍK
Kuam potřebuju barevnou :-(
o 11.02.2014, 19:18 | cendler
nj, tohle je pro malou firmu nejlepší levná tiskárna
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3181 sekund.