Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Skoda Octavia I Combi 4x4 1.8T LPG

o Navštíveno 3440x o
o 03.03.2014, 19:39 | Only_One
Nabizim k prodeji Octavii I combi 4x4 1.8T 110kw LPG.
rok 2001, vybava elegance tj. xenony, manualni klima, komplet elektricka okna, zrcatka s vyhrevem, vyhrivane sedacky, tempomat, 2x airbag, tazne zarizeni, zamek zpatecky. stabilizace,

auto jsem koupil v prosinci 2013 jakozto auto na podnikani, bohuzel kratce po koupi se projevili v kaskade nejake zavady, respektive nuceny servis, ktery jsem trpellive financoval s vidinou zajimaveho povozu. Uz to vypadalo vse ok, tak se auto prestavelo na Lpg ale zase se objevila dalsi vec, pro kterou uz jsem auto odstavil koupil jine a nyni je jiz skodovka v kondici a vypada to ze bude fungovat. jak jinak kdyz uz ji nepotrebuju.

takze poporadku co je udelano
komplet nove zimni obuti najeto tak 1500km.
novy zadni brzdic a udelana geometrie
komplet rozvody a to jak remen tak retez a naponak
kladky a vodni pumpa
naplne prevodovky, rozvodovky, haldexu vcetne filtru haldexu samozrejme
komplet hydrostely vsech 20 kousku
lpg Magic II
co bude nutne dodelat
haldex funguje bez problemu, ale bude nutne vymenit lozisko na. rozvodovce uz je slyset ze huci
mikrospinace na dverich
obcas jde a obcas nejde vyhrev sedacky ridice

cena 88 tisic
776 16 94 49
mr.mira@seznam.cz

ke vsem opravam mam faktury, dva klice atd.. vice po tel ci mailu

o 03.03.2014, 19:55 | PK
Pošli mi prosím tě foto na mejl pod nickem. Díky.
o 04.03.2014, 11:32 | Only_One
fotky zde:
[ Link ]
o 04.03.2014, 13:08 | PK
Díky, předám kámošovi, něco podobnýho teď hledá :)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.31 sekund.