Navštíveno 3210x

sháním některý z těchto vozů v dobrém stavu. cena do 100 000kč, rok od 2000, tažný, najeto cca 200 000 km, na barvě tolik nezáleží.
pokud někdo o něčem víte,tak nabíněte
tak sem koupil, za 90 tisíc. 270tisíc najeto,plno výbavy... hodně investováno po technické stránce...no myslim že dobrej kup
Moc pěknej,až na ten chrompaket:) Motor ? Mohl by jsi mi vyfotit řidičovu sedačku bez těch potahů jak vypadá po těch kilometrech?
Děkuju
motor 1.9 TDI 85Kw + chip .... sedačky vypadají ještě slušně. no a ten benzinkovej tunig.... není to nejhorší no ;-)

Paráda, děkuju moc. No tak to nechcu vědět kolik maj najeto ty vraždy co jsem zatím viděl já, i když taky záleží na majitelovi :/
no hele,já se byl nejprve podívat na galaxy a majitel tvrdil že to má najeto 190tis. ale bohužel netušil,že se semnou jede podívat i můj známej servisák....podle interiéru,ošlapanejch pedálů,ohmatanejch rukojetí na dveřích,ohmataný řadičky a olejový louži pod autem, mu servisák řekl,že auto,který má týden před smrtí opavdu nehledáme ;-)
No tak zrovna tyhle veci, ktery jsi vyjmenoval, nevim jestli jsou 100procentnim indikatorem auta pred smrti.. Znam par majitelu čuňat,ktery maj sedacku na sracku po 150tkm a to samy ohrabanej fofrklacek.. Olej taky nemusi vylozene unikat nakym tesnenim az po pul milionu
samozřejmě že sme tak nesoudily jen podle interieru,ale už i interier tě odradí. jasně že sme se projely.... já teda žádnej velkej znalec nejsem,ale stačila jedna jízda a poslech motoru v chodu a servisák mi řekl,že tohle určitě ne