Navštíveno 3778x

prodám Mitsubishi galant combi rv1998 100kw,střešní okno,klima najeto 237 tis. mám k tomu jak zimní tak letní pneu R16.Loni dělané komplet brzdy nové kotouče předek zadek i destičky, pakny v bubnu. vyměněné zaní lemy viz foto,vše je připravené na přebrus jemný a nastřikání,barvu mám k tomu. Cenu nabídněte představa 10000-15000 EKO zaplaceno

abych nezapomněl jediné co je ted špatně je zadní část výfuku jinak potrubí je dělané též loni. Mám k tomu navíc ještě přední nárazník nový
Klima je funkční? Předpokládám dvoulitr benzín.
klima je funkční a přesně tak dvoulitr benzín
Kde je možné to vidět? Praha?

14.03.2014, 15:07 |
CRK PlusOne: na fotkách
EDIT: aha, tak oprava... na fotkách není vidět vůbec nic :D
mno veme si dle nohy ale tak kombinovaná bych řekl cca 8,7L ale opravdu nevím nějak jsem to nikdy neřešil.K vidění o vikendu Praha 10 a v Týdnu přes den Říčany
fotil jsem to narychlo neb mi ted chybí pár peněz na nové vozítko tak jsem to sem chtěl dát co nejrychleji :)
Jak je na tom přední náprava, čepy, ramena atd? Nějaké pazvuky při jízdě? Tenhle motor je náchylný na olej, hydroštely cvakají?
Měl jsem v neděli brát malého na ForModel, ale přemýšlím, jestli si neudělám nakonec výlet do Prahy...jako druhý auto do rodiny by se mi Mišák zamlouval. Uvidíme, co řekne žena ;-)
hele asi takhle pravý ramena jsou dělány nový minulý rok čepy jsou loni na jaře nové, pazvuky při jízdě je asi tak jedině ten výfuk jak jsem psal že je potřeba zadní část,olej před cca 3000 km s filtrama děláno a nachylnej? nevim o tom hydroštoly asi tak jako u všech japonců cvakají ale jakmile se ohreje není nic slyšet.Já osobně jsem spokojený ale žena chce investovat do jiného a hlavně chce pořád 7 místný
Snad nechcete za 15k nový auto???
Škoda že jsem koupil na podzim kombika jako druhý auto. Jinak bych do toho bez váhání skočil :-(
To nee jen mi uz chybi par penez
Můj zájem padá. Díky za veškeré info a za ochotu a přeju rychlý prodej.
mutant22 napis mi prosim do mailu jura.smt@seznam.cz tel kontakt diky. Popripade mi muzes uvest jakou formou je EKO dan vyresena, jestli opravdu zaplacana, nebo jen pretahnute pres ZTP.