Navštíveno 3121x

2x4GB DDR3 - Paměti jsou nové,jen vybalené,vyzkoušené v jednom starším MB Pro který je odmítá (v mém Lenovu 420 jedou). Cena při rychlém jednání 1000Kč za celý pack.
Jedná se přesně o tyto paměti
[ Link ]
ahoj, mam lenovo t420, nainstalovano 4GB ram.. chapu to spravne ze by mi stacila jedna ta ram abych mel 8GB? popripade je mozny prodej po jedne?
Klobouk: sorry za OT, jen info, do mého 15" Late 2007 jsem koupil Crucial 2+4GB DDR2, do kamarádova 13" Late 2008/Early 2009 jsem kupoval sadu 2x4GB DDR3 od Patriotu a fungují perfektně, Kingston je bohužel v poslední době s kompatibilitou u "běžných" pamětí na štíru, když Kingston, tak jedině konkrétní model pro konkrétní stroj :-(
vondto - no pokud v tom Lenovu máš ted 1x4GB tak pochopitelně když dodáš druhý modul tak budeš mít 8GB. :-) Nicméně raději bych to prodal jako pack celé,když by se ale našel někdo kdo bude chtít tu druhou,tak pak není problém to prodat na kusy.
maresk - no jelikož sem (trochu pozdě) přímo na webu applu zjistil že ofiko maximální podporovaná frekvence toho daného modelu je 1333MHz tak se nelze na Kingston tak úplně zlobit že jeho sadu na 1600Mhz ten stroj odmítá...
Tak jak chces, kdyztak bych to teda vzal kdyz by ses rozmyslel:)
ja to beru komplet teda, podelime se v rodine:-) 1000kc vcetne postovnyho pri platbe na ucet? pisni na tahacky@seznam.cz a domluvime zbytek :) dekuju