Navštíveno 3530x

Ahoj.
Nasral jsem se a poslal jsem svoji Galaxy SII do zdi..prasknul display samozřejmě a ted nic nefunguje.. Nemáte doma někdo nefunkční SII I9100? Jde jen o to aby byl funkční display.. Odkoupil bych za rozumnej peníz..
To jakože chceš mezi dvěma přístroji prohodit display? To dost pochybuju, protože demontáží ten funkční zcela jistě znefunkčníš (praskne, atd.)! Buď ten přístroj hoď do popelnice (ptž bůhví, co jsi tam všechno rozbil), anebo kup jen display/digitizér. Na aliexpress něco kolem 75 USD.
Jo aha.. to jsem neveděl..
Takže ho asi zahodim.. :D
ti strelim svoji s2 az mi doufam prijde moje funkcni s3:-D:-D

27.04.2014, 04:02 |
vypuk camron - no, nechci ti do toho kecat, ale psal, že potřebuje display, což většina bricknutých telefonů má ;) přehodíš střeva a čus, chapeme? ;)
Nevim jak to je S2 teda, ale LCD a Touch screeny opravuji na vsech moznych telefonech. Je pravda ze osobni zkusenosti s S2 zatim nemam ale proc by ho clovek mel poskodit pri rozebirani?
Nebo pokud nabídnete nějakej telefon, něco normálnějšího od iPhonu 4ky až po něco, za rozumnej peníz (do 4tis), tak můžete napsat..
Vypuk: netuším, co je bricknutý telefon? Prohodíš střeva a čus...hmm, to zní jako brnkačka. Kolikrát jsi to dělal?

27.04.2014, 20:15 |
vypuk camron - bricknuty = cihla, způsobená třeba tím že se ti nepodaří root telefonu a už ti nenajede(pokud ho nedáš někomu kdo ma na to vybaveni) a to pak stojí třeba víc peněz a proto se dotyčný rozhodne telefonu zbavit, prohodis desku, napojis konektory a je to :) píšu to jenom jako možnost, a ne jako jediné východisko ;)