Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > nabíječka mobil- reklamace?

o Navštíveno 3668x o
o 27.04.2014, 22:11 | maiky46
odešla mi nabíječka u telefonu, dá se to zreklamovat aniž bych jim musel dávat i telefon, nebo je lepší neřešit a rovnou koupit novou.. jedná se o S3

o 27.04.2014, 22:17 | AllInOne
Špatná sekce.
Stačí nabíječka.
o 27.04.2014, 22:29 | maiky46
[ Link ]

tak asi celé :(
o 27.04.2014, 22:33 | AllInOne
A kdyz reklamujes nabijecku u notebooku,taky se dava NB k tomu?
To je volovina:-)
o 30.04.2014, 16:30 | empi
Bohužel nutností je dodat nabíječku s telefonem.
Nedoporučuji používat neoriginální nabíječku koupenou někde kdesi, ideálně koupit nabíječku se Sunnysoftu nebo přímo v O2 zde máš jistotu originálního adaptéru. Neorigo se ti může šeredně vymstít.

Jsem z jižních čech pokud bys chtěl, mohu zařídit rychlou reklamaci, pracuji jako technik pro Samsung.
Popřípadě doporučuji servis VSP DATA a.s. ( [ Link ] kde si můžeš sjednat kurýra který zařízení vyzvedne a do cca 2 dnů máš telefon zpět a nic neplatíš, jestli je zařízení v záruce)

Napiš mail: lukasnohava@gmail.com nebo sem a nějak se můžeme domluvit.

Lukáš
o 01.05.2014, 08:53 | maiky46
Je to kupovaný od T-mobile záruku má, když sem se jich ptal tak řikali že se na pobočce s nima možná pude dohodnout že uvidi komplet balení ale vemou si jen nabíječku, musím to zkusit nechci nahradní telefon kvuli nabíječně zvláště když se to dá nabíjet přes usb jen nefunguje to do zásuvky. 3 kila je docela dost ale sem čekal že to bude levnější ... ale asi mi nic jinýho nezbyde než to koupit než kvuli kravině nemít 2 dny telefon

[ Link ]
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3194 sekund.