Navštíveno 4943x

12.05.2014, 20:33 |
signum | Upraveno: 2014-05-12 20:44:15
Prodám tento moped , je z roku 1998. Ke mě se dostal před tře ma rokama bouraný na předek a s najetýma 31.000 km. Takže následovala kompletní rozborka, rám byl na stolici u pana Halbicha, protokol samozřejmostí. Následovala změna barvy na černou metalízu FERRARI DAYTONA. Celá renovace se prováděla pečlivě a hlavně z nových originálních dílů SUZUKI z prodejny na Vrbovce, kde mi asi po třetí návštěvě dali 15% slevu za odběry :o). Takže namátkou : Na motoru komplet nové těsnění,rozvoďák DID,samozřejmě svíčky,seřízení ventilů,karburátory v ultrazvuku,nové silentbloky motoru, řetězovka včetně kol DID 530.Na podvozku komplet nová ložiska v kolech a krku řízení,pancéřové hadička včetně spojkové značky HEL, Nastavitelný zadní tlumič po loňské repasi včetně new oleje s novou pružinou Öhlins,loňské pneu DUNLOP,nové blinkry atd.Plexi puig,nové hefty,páčky,řídítka,zrcátka s homologací.Nově potažené sedlo.
Výfuk SCORPION s homologací, Vyrobený na zakázku v bílé matné,aby ladil ze zbytkem mopedu :o).
Teď má najeto 35.000 km
Celková cena byla atronomická, teď bych chtěl 40.000,-
K vidění je v Praze.
Tak plexi je MRA :o). A důvod prodeje? Není čas,už dva roky stojí v garáži,jen loni 20 km na technickou kontrolu.
OT: motorkám vůbec nerozumím, ale není ta přední pneu opačně?

12.05.2014, 21:26 |
jedla Schov mi ji nez prodam svoji,takhle si predstavuju svou pristi :-)
Jak ji obuli v pneuservisu,tak je :o).

12.05.2014, 21:46 |
Alííí signum: Hod detail vyfuku, to me zajima... Jinak pekny moto, a nesmrtelny motor.
OT: Predni pneu bych mel stejne furt ve vzduchu, tak proc resit smer obuti. :-)
Potvrzuju, ze predni mam obutou stejnym smerem, takze to asi bude ok

12.05.2014, 23:06 |
hawai Sorry za OT, ale guma mi taky přijde opačně. případně může někdo vysvětlit proč to tak je?

13.05.2014, 07:35 |
Hráďa protože motorka má jiný směsi gumy- počítá se s jiným namáháním a bočním náklonem (což u auta neni), tim pádem to tu případnou vodu tlačí jinak a je spočteno že takhle líp
sry za OT
Koukam ze parkujem moto ve stejnejch garazich :D
Ano predni guma je spravne. A to kvuli stabilite pri brzdeni ;-)
Jinak pekny bandour. Preji at se dobre proda.