Navštíveno 3164x

Mam tu na prodej kabely lighting, kdyz by nekdo mel zajem, predani Brno nebo obalkou postou, cena 70kč.. samozrejme se nejedna o original, ale pouzivame je uz dlouho a bez problemu :)

a hlásí to něco nebo se telefon chová standartně?
teda ty máš doma nepotřebnejch věcí :-))
Nehlasi nic, funguje na 100% :)
JAk hlásí? To už u jablečníků mají i nějaké vychatané kabely s dalšíma funkcema kromě dat a nabíjení?
Jj pri prechodu na iOS 7 nektery ty kabely hlasily, ze jsou neorigo

13.05.2014, 12:45 |
Only_One | Upraveno: 2014-05-13 12:46:01
: -))))))) děláš si srandu? To jako fakt? Ono to pozná neorigo kabel? Tak to je drsné.
Jj tenhle ale nic nehlasi..
To chceš povedať, že to funguje za 70,- bez problémov na 5S? Neverím totiž ;-)
No premyslim, ja ti to vyfotit nebo ti to dokazat, 5s 16gb white bez problemu :-)
2 Tomášek: tak to ma prekvapuje. Zatiaľ som totiž nevidel žiadny neorigo ktorý by nabíjal 5S-ko :-)
jj tak maj uz to asi vychytany.. ono nez davat za kabel 470kč v istylu, radsi tenhle a nemusim se strachovat, ze na nej někde slapnu atd :)
Me na 5sku funguje ,,gold,, kabel z ebaye asi za 3$
Jj, co by ne :-) mel sem kabel z nejakyho apple servisu v brne na kotlarsky nebo co to je, dušovali se ze to je original, stal 400, hazel hlasku a za mesic byl v prdeli..
fungovat funguje. minimalne teda na ip5. uz jsem tehle neorigo par mel, ale vydrzi mi obvykle tak max mesic. Nedrzi tomu ten konec, ktery se strka do telefonu a rado se to v tom miste lame...
asi taky zalezi na stylu pouzivani.. ja uz je mam dlouho a bez problemu.. i v aute, kde to vetsinou nekdo zasedne :) ale tak je to jen kabel, no :)
Ghofig :Já sem taky měl už tři kousky a každý vydžel tak měsíc.Teď už sem koupil origo,tak uvidím.Ale někteří píšou,že jim fejkové kabely vydržely dýl než origo.
jinak je to teda porad inzerat :D