Navštíveno 3255x

15.05.2014, 15:23 |
JA Zdravím mám 80-200 2.8 AF-S a začal v jednom místě přidrhávat při zoomu. Ty píčusové z Nikonu mě poslali do hajzlu, že mi to neudělají...nějaký tip, kontakt?
Díky

15.05.2014, 15:23 |
JA prosím do Ostatního, díky :)
Jak jako neudělaj? Chceš říct, že jsi s objektivem nikon přišel tady do Lahovic do jejich servisního sídla a tam Ti řekli, že na Tebe se.ou? Tomu asi nějak nerozumim. Nevim, jestli to pomůže, ale zkusil bych zavolat do AWH, jestli to udělaj oni, ale mám tucha, že Tě odkážou do patřičných míst - tedy do servisu Nikon.
Tohle mi onehda udelali u Sony, na moji objednavku pres jejich web mi 3 dny neodpovedeli, tak jsem objednal v Nemecku. Za dva dny volali ze Sony Czech, jestli prej hori, ale to uz jsem mel dil na ceste z Nemecka...

15.05.2014, 16:09 |
JA jj Marty, pohled do compu a to není IR tak nemáme díly a nic.Zkuste něco neautorizovanýho...čuměl sem jak puk..pozáruční péče jak noha..
Tak je to už patnáct let starý sklo, že nemaj díly bych se nedivil, ale rozebrat, promazat a složit...??? Bylo by třeba fér, kdyby Ti řekli, že rozeberou, promažou a složí, ale že když tam bude něco rozbitý, že to nemají jak opravit... Zkus to AWH.

15.05.2014, 16:23 |
JA nojo ale ty maj Tokinu...zkusim prostě zavolat a uvidim
Hehe, výborný servis Nikon. Jednou mě tak nas..li, že jsem obratem všechno od Nikonu prodal a od té doby mi nic od nich nesmí na oči.
Před X lety jsem řešil v autorizáku Nikon poškrábaný filtr v D70s. Strašné průtahy a čekání, než jsme se dohodli, šlo o nervy. Ve mně buchly saze a nechal jsems e spojit s magareme servisu a druhý den ráno už jsem ho tam vezl. PO slovní přestřelce mi vyměnili ještě závěrku (zdarma, protože tu jsem měnit nechtěl) a do 14 dnů jsem fotil vesele dál. Ale musel jsem přitlačit fest na pilu. Ten člověk měl takový divný jméno, blbý s odpuštěním ale už si nepamatuji. Je to tak 5 let. Nedat se.