Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Pronájem 2+1 po rekonstrukci v Plzni

o Navštíveno 3158x o
o 20.05.2014, 13:12 | Mr.Scully
Nabízím k dlouhodobému pronájmu čerstvě zrekonstruovaný byt 2+1 v Plzni na Slovanech. Podrobné informace, fotky a cena jsou zde:
[ Link ]

Zájemců mám sice dost, ale je to hrozná směsice nepřizpůsobivých, maminek na mateřské bez příjmu, zahraničních občanů nemluvících česky apod. Tak třeba se tu někdo najde, ideálně třeba slušný mladý pár, ta lokalita je fakt jedna z nejlepších v Plzni co do služeb, klidu, zeleně i dopravní dostupnosti. Bydlel jsem tam nedaleko a vlastně jsem tam i dlouhou dobu pracoval :-)

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.7601 sekund.