Navštíveno 4812x

Rok 2001, výbava elegance, (xenony, komplet ele, tempomat, výhřev sedaček,klima, tažné, zámek zpátečky,
Svítí kontrolka motoru, po smazání 100-200km v pohodě pak zase začne. Nutná kontrola/oprava/výměna dle libosti. Ale jinak pojízdné
LPG MAgic II 4bodová sekvence, nádrž do 2023
Cena zcela pevná 55 000Kč , na pokusy ideální věc.. jinak s tou poruchou jsem najezdil asi tak 2000km a pořád se to chová stejně.. ideálně pro nějakého hračičku co má chuť lovit tu blbost co to asi způsobuje. Já na to nemám ani chuť ani čas.
Plzeň, 776 16 94 49

kosmeticke vady? haldex funkcni? naj? +- 100tkm?
najeto má 220 tisíc což +- 100 tisíc mohlo být :-D netuším , 4kolka funkční hadlexuje, je ale slyšet nějaké ložisko vzadu
Kosmetické vady všude. Je, byl a bude to pracant, žádnej šampon. Oparkované z města, ale všechno drží pohromadě.
Aktuálně co je nejvíc krom toho motoru otravující je mikrospínač na dveřích - otevřeš dveře a nerozsvítí se lampička. nutné vyměnit. Spínač 30 korun a pul dne práce. Jinak to jezdí, brzdí, troubí,
Rozvody má čerstvě, to doložím včetně pumpy. A pak to chce víceméně - více lásky a zase to bude slušný auto.
víc fotek zde
[ Link ]
Výměna za něco ekvivalentního možná - motorka ideálně cestovní enduro nebo něco klidnějšího, nebo něco na hraní co se nedá používat denně, klidně kabriolet, nějakej veterán -Brouk, 500stovka fiat, něco so bude zabírat při stání míň místa než tohle :-)

21.05.2014, 16:21 |
Hráďa něco malýho? co třeba zase uHno? ;o)
Co to zaznamena za chybu, kdyz se rozsviti kontrola motoru?
Kdy se naposled menili svicky (pocet km)?
Churos - vsak pise ze nevim, co je to za zavadu, ze to necha na novym majiteli

21.05.2014, 16:50 |
PK Zkusil bych to opravit a prodat dráž. Takhle je blbý, že málokdo to bude chtít. Bůh ví co je s motorem. Může to bejt blbost, ale taky nemusí. Na plyn jede v poho? Mě to s tou kontrolkou dělalo taky jedno auto. Vše podle diag ok, po podobných km se rozsvítila. Psalo to věci kolem spalovaní, zapalovaní směsi, pak katy apod. Na benzín úplně v pohodě, nikdy se chyba neobjevila...Na benzín se objevuje? Třeba je chyba v plynu.

21.05.2014, 16:58 |
CHUROS | Upraveno: 2014-05-21 16:59:12
Tomasek - me slo jenom o vypis chyby a kodu z vagu, to udela alespon nejakou predstavu co to vyhazuje.
prostě po čase začně ten motor chrastit. Smaže se chyba a jede v pohodě. Takže to vypadá na elektroniku. Vag píše chybu natočení vačky kód nevím.
Opravovat to nebudu. Nemám na to čas a hlavně to auto nepotřebuju. Jen to tady stojí a nemá využití. Cena je víc než dobrá, aby někdo vyměnil motor a neřešil kraviny. Pokud to bude nějaká kravina - plus pro nového majitele.
A provozovat to s chybou taky jde :-) jak sem psal výše.
Mám plný mail dotazů - co to je za závadu a kolik bude stát oprava.. :-)) Je to možné toto?

21.05.2014, 20:55 |
Hráďa hele only můžu se v sootu odpoledne stavit? mrknu se na ní
dneska je mozny vsechno..
Vyjmenuj ty lidi tady :-)))
To Hráďa, klidně se stav. Bydlím stále stejně ;)
Z AHC snad nikdo mail nepsal, alespoň myslím.
Jinak nejlepší nabídka dne. Pán nabízí 5000 korun a zbytek na splátky po pětikilu :-)))))))
ty kraso, tak to je hodne spatnej vtip :D :D
2 Only_One: takých som mal tiež pár na bawo. Odpovedal som im že nie je problém a priložil som tento link:
[ Link ] ;-)
A nebo kdo se cítí na opravu, tak pokud to někdo opraví do 8 tisíc, tak mu tu zakázku zadám ;)
Muj ty světe... když se někdo jede podívat na auto, které má psanou závadu motoru v inzerátu, kdo by to byl čekal, že auto vykazuje závadu motoru... :-))
Měl si vyndat žárovičku...:-))
Lidi jsou tupci:-))
copak, prijel nejakej špekulant? :D
kdyby jeden...... říkám všem že to je s vadou než sem jedou. Možná to bude nějaká kravina, čidlo, jiné čidlo, více čidel, podtlaky .. nevím. Fakt nevím. Prodávám, protože to nechci řešit.
Samozřejmě to auto je dělník, žádnej šampon, auto na práci a hlavně neřešit tyhle odřeniny atak. Na autě jsou funglovky gumy, dělané rozvody s fakturou sada origo škoda, udělaná gemotrie, naplněná klima z elektriky chybí opravit ty mikrospínače zámků jinak to je funkční a pán se tady rozčiloval, že to má moc najeto, a že ten motor bude stát hodně peněz a že to je okopaný a že sem jede až já nevím odkud mi to říkal, ale podle toho jak házel rukama, tak snad z Ruska :-))
Jo perla další, stará pul hodiny. Tak my si to auto koupíme a když to neopravíme, tak bychom vám ho vrátili a vy nám dáte zpátky peníze :-) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
no to je fakt moc tohle to ... :-))))))
a co to hodit do bazaru?
já bych na tohle nervy neměl...

24.05.2014, 22:46 |
gizmi Bart: nahodoooou, to musi byt srandaaa :D :D
jo chvilku to byl vtipný, ale teď to je dost otravné
Nepatří to sem, utěšim te lidi nečtou, dneska pan vola na inzerát, kde ma vse vypsáno na fotce je celkem 5 sad denních svetel a uvedena cena za par vc jednotky a chlap regulérně to je cena za vse co je na fótu ? Začal jsem se smát az pak jsem vysvětlil, je to nuda, ale takova je bohuzel realita
já jsem tu škodovku za ty peníze ochoten prodat dohromady tak jak to je na obrázku :-)

25.05.2014, 17:58 |
hawai | Upraveno: 2014-05-25 17:59:44
O_O a ty cihly jsou teda taky v ceně? tak já si to od tebe koupim, cihly v tom odvezu a použiju na barák a ty by si to auto mohl pak koupit nazpět když má závadu, co?
samozřejmě joke :-)
cihly jsou za 55 tisíc, auto je zdarma k tomu ;-) takže ho klidně pak vrať :-)