Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K:Gola sadu

o Navštíveno 4279x o
o 22.06.2014, 06:08 | macek
Koupim Gola sadu neco kvalitnejsiho doporuci nekdo neco nebo nema nekdo na prodej?? dik za nabidky

o 22.06.2014, 09:28 | Bingi
za me gola/tona. Mrkni na [ Link ] jsou to vyrobci techto sad. Poskladaji ti je dle prani.
o 22.06.2014, 10:19 | Tomášek
Za me Honiton s dozivotni zarukou - nekolikrat vyzkouseno a vzdy na pockani novy dil
o 22.06.2014, 15:48 | PK
Tak záleží na tom, jestli to chceš na doma sem tam něco udělat na autě, nebo to bude makat furt. Já mám doma na občasný práce gola sadu od ATX viz [ Link ] . Doporučil jsem ji i kolegovy a taky je s ní spokojenej. Pak tady i někdo nabízel nějaký lepší od BGS. Prodával je mysím Fiku. Třeba ti někdo poreferuje.
o 22.06.2014, 16:34 | macek
Tak koupena gola Magg ale za jiny grose tak snad bude slouzit:-)

[ Link ]

foto k příspěvku  od macek

o 22.06.2014, 19:21 | deda
Mám doma tu samou.. Zatím drží pouze ulámáno několik torxu..
o 23.06.2014, 20:44 | Tomášek
"ulamano nekolik torxu"... tak to zas tolik nedrzi :D
o 23.06.2014, 20:54 | romi111
Nechci te strašit ,mam ji taky ,pekna s***ka neni nad tonu ,honiton, wurt atd...
o 24.06.2014, 22:50 | M.Á.R.A.
Tak ho nestraš :o) mame ji dva roky na dílně jako náhradní, používá se často a zatim drží v pohodě.
o 24.06.2014, 22:59 | Kamil07
Mam vzhledove stejnou jako koupil macek, jen je to BGS.
Nevi nekdo jestli se jedna o stejne goly, jen s jinou nalepkou, nebo se lisi kvalitou?
o 25.06.2014, 08:14 | Adiss | Upraveno: 2014-06-25 08:18:28
nechci strašit kohokoliv z vás ale tyhle goly jsou všecko jedna a ta samá pakáž a drží to všecko stejně ty "imitace tvrzených torxů a přechodek na různé inbusy" nejsou na běžné povolování ale jen pomůcka na rychle jší vytočení již povolených šroubů - které si musíte povolit předtím něčím kvalitním a přímo na to postaveným, dělám nakupčího nářadí pro naší firmu a mnoholetý zkušenosti mám a ve finále to nářadí (levný hobby) toho snese hodně ale je to jen o ROZUMU MECHANIKA který s tím nářadím pracuje.. pokud budeš chtít vervomocí ráčnu strhnout nebo zlomit ořech tak se ti to poradří i u goly od Wuerthu i od USAGU nebo podobných kvalitních značkách . takže když na první pohled a omak z gola sady nečpí měkkej materiál a čínský bahno tak si kup golu která ti vyhovuje jak počtem kusů bitů a nástavců chovej se k tomu s rozumem a bude ti sloužit klidně i tahle na obrázku ale pokud si do ráčny dáš 3/4" přechodku na 14" inbus tak je jasný že to praskne :D když zabereš...
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3417 sekund.