Navštíveno 4195x

24.06.2014, 09:15 |
miri nemáte náhodou někdo známku za rozumnou cenu?
Případně nějaký typ jak na vyměnit vyplněnou známku za nevyplněnou? Na poště jsem po půlhodině vyplňování odešel opět s vyplněnou, jsou nějací poctiví... :-)))
Tak voz vyplněnou, pořád lepší než žádná :o)
Btw. mě vyplnění nikdy nekontrolovali (ťuk ťuk)

24.06.2014, 09:51 |
miri Já právě střídám zimní / letní vůz a ještě vloni mi ta výměna známek na poště bez problémů prošla - dostal jsem nevyplňenou...
Už nějakou dobu tenhle trik nefunguje, na poště dávají vždycky vyplněnou, aby se zabránilo právě takovým machinacím.

24.06.2014, 10:16 |
hawai já známky vždy vyplňuju fixou, která jde potom lehce lihem smáznout, a na okno ji lepím jen lehce, aby šla kdyžtak v poho sundat. už se mi to párkrát vyplatilo a známka cestovala z auta na auto :-)
SPZ napiš fixou na průhlednou lepenku, vystřihni a nalep na známku. Než nalepíš známku na okno, tak jí vem 2x o kalhoty a je to. Kdykoli ji přendáš na jiné auto a SPZ si přelepíš. Nejsem blázen kupovat 3 známky, když jedu pokaždé jen jednim autem.

24.06.2014, 22:13 |
Alííí Jako P.E.T.R :-)
Nebo kazda propiska od postacky jde prece vygumovat a prepsat. Uz jsem takhle predelal desitky znamek... Jsme prece v CR.
mam jednu co mi zbyla z prodeje auta,jen je sloupnutá,samozřejmě s druhou půlkou :-) cena 700Kč

26.06.2014, 13:25 |
gebar @andre: Odkud jsi? Kdyžtak bych jí vzal, ale potřeboval bych jí už na sobotu. :/

26.06.2014, 14:16 |
miri chlapi sloupnout si ji můžu z druhého auta taky, ale jak na výměnu?
Pokud by nekdo měl ještě jednu bokem ..tak bych ju vzal :-) díky :)
Tak dnes známka prodaná,tak už prosím nevolejte :-)