Navštíveno 4621x

30.06.2014, 16:34 |
Petura | Upraveno: 2014-06-30 16:36:04
nic definitivního, spíš jen sonda jestli by byl zájem o 29" MTB, Cube AIM s 21" rámem na postavu cca 182-190cm, barva bílo černá, bližší specifikace tady:
[ Link ] koupeno 1.3.2014, záruka, doklad o koupi, růžky FORCE, košík na lahev Cube, mám zálusk na vyšší model
cena 12tis

30.06.2014, 17:22 |
Adiss jak na to spěcháš :-) prodám svýho pellse a něco sháním přesně v tomhle rozměru

30.06.2014, 23:11 |
Daryl (A)
15k novej. Chce to pritlacit :) pac po něčem koukám ;)
nespěchám, kolo je v pohodě, původně jsem chtěl něco ještě levnějšího, že jezdit nebudu, ale chytlo mě to... buď tohle budu "vylepšovat" nebo půjde do světa a koupím vyšší model

01.07.2014, 10:13 |
swep koupil jsem vloni cube LTD pro a po roce mne mrzí, že jsem si ještě nepřiplatil za vyšší model - takže i když si koupíš vyšší model, tak stejně pořád budeš chtít dál a dál - první bych zkusil vyměnit vidlici na tomhle modelu a pak bych se rozhodoval
váhově si moc nepolepšíš, rámy jsou geometricky podobné - rozdíl v relaci do těch 50 tisíc je hlavně v komponentech
swep: do LTD chci jít, případně Specialized Rockhopper Pro Evo 29" :)
je to jak říkáš, koupíš pojezdíš a chceš jít výš (když to člověka baví), tohle není špatný, Alivio funguje v pohodě, počet koleček nejezdí - je to o nohách, úmyslně jsem se držel cenou dole, protože jsem nevěděl jestli mě to bude bavit nebo ne, i když kamarád do mě tlačil ať vemu aspoň Analog(a) - ale nedal jsem si říct...
rozhoduju se jestli prodat nebo vylepšit, je fakt, že dražší vidlice (vzduch) funguje úplně jinak (ale cena je taky někde jinde) :)
mobilovka

rychle to taky jede :)

01.07.2014, 14:07 |
Transportérák | Upraveno: 2014-07-01 14:08:36
Omlouvám se za SPAM...
Já v sobotu domů přivezl ACIDa a max. spokojenost. Taky jsem nevěděl, jestli mě to chytne ale vypadá, že jo :-) Tak doufám, že mi nějakou dobu vydrží. Co jsem ale při koupi prostě neskousnul jak vzhledem tak hlavně jízdou ve městě a po parkách ty 29" kola. Takže jsem sáhl po modelu z roku 2013 s klasikou 26" a jsem spokojenej. Prostě mě se s těma 29" kolama špatně v porovnání s 26" manévrovalo. Na silnici asi budou lepší 29" ale do lesa na kořeny dle mě zase 26"
Jak to vidíte vy? Nebo jsem pouze já jinej?
Cube dělají kousek tady ode mě za čárou a tak s dílama apod je to na pohodu.Proto jsem šel taky do Cube.
já 26" nikdy neměl, jezdil jsem silnice a pak skočil na 28" kross a z toho rovnou na 29" mtb a menší jak 29" nechci ... v terénu problém nemám a vzhledem k velikosti rámu jsou ty 29" tak akorát, 26" vypadá dost směšně (malý kola velký rám) :)
UP a už to není jen sonda, ale prodej ... nová hračka čeká :)
SPD pedály + tachometr v ceně