Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > Prodám Octavia kombi 66kw

o Navštíveno 3757x o
o 13.07.2014, 22:19 | bobmasitr
Ahoj předběžně dávám na prodej svoji Octavia TDI 66kw.
jsem první majitel v Čr, celkově druhý majitel
provoz 2002,
nikdy nebouraný vůz. stav km je 200tis.
Naprosto perfektní interier bez poškození a známky používání. Vuz byl ježděn je jednou osobou.

Výbava: 4x airbag, ABS,ASR,4x el.okna, el. zrcátk+vyhřívaná,vyhřívané sedačky,mlhovky,sít zavazadlového prostoru, dvojitá podlaha,imobiliser,centrál na DO, 2 klíče, klimatizace,posilovač řízení,navygačn systém DX,palubní PC

k vozu jsou dvě sady alu kol jedny zimní a jedny letní oboje gumy Michelin

Na vozidle je nyní uděláno: Palivový,olejový,vzduchovýpilový filtr,nový olej,nové žhavicí svíčky,nová chladící a brzdová kapalina,nově naplněná klimatizace. V roce 2011 byl dáván nový chladič klima, starý uházel, nové zadní brzdy(prasátka,pakny,bubny),loni dělané přední brzdy i tlumiče,nový homokloub, nové čepy řízení, nový zadní díl výfuku

jinak audio je tam kompletně audio systém+ tlumení dveří

Není to nový vůz ale na svoje léta, je velmi zachovalá a udržovaná. Blyžší info rád poskytnu.

Cena 109 000 Kč

foto k příspěvku  od bobmasitr

o 14.07.2014, 06:14 | camron
Blyžší info?
o 14.07.2014, 09:27 | bobmasitr
Ptej se, co potřebuješ vědět rád odpovím :)
o 14.07.2014, 09:41 | StreetFighter
zájem nemám, ale blyžšý ynfo bi mě taki zajýmalo :D

sry za OT, ale ku*a, vzdyt to bije do očí!
o 14.07.2014, 09:50 | bobmasitr
Aha, no pardon, jednou mi to ujelo. Díky za příspěvek, který je přínosný k tématu. Super !
o 14.07.2014, 11:13 | PAVELK
navygačn systém DX :D
o 14.07.2014, 11:28 | walish
pilový filtr je taky fajn aneb "jednou mi to ujelo" :-):-)
o 14.07.2014, 11:38 | kuja
Kdyz uz to jede v takovym hezky korekcne offtopic duchu, tak se tu muj dotaz ztrati. Autorovi se pochopitelne omlouvam.

To je fakt realny, ze nekdo da za 12 let starou Octavii takovejch penez?
o 14.07.2014, 12:04 | walish
kuja, díky. Už se mi zdálo... ;-)
o 14.07.2014, 12:35 | bobmasitr
Všem se omlouvám měl jsem slabší chvilku :D
Kuja: když se podíváš za kolik se prodávaj octavie ve špatným stavu , tak to reálné je. Samozřejmě, cena je trochu s nadsázkou s tím ,že počítám u potencionálního zájemce smlouvání.
o 14.07.2014, 12:54 | kuja
bobmaistr: Ja to nijak nezpochybnuju, ale kdyz to srovnam s jinejma soudobejma autama, tak ty jsou tak na pulce. A pokud bych se rozhodoval podle roku a stavu, tak bych sahnul po vedle prodavanym X-Type :) Ale je to jenom muj subjektivni pohled. A zakon trhu rozhodne :) A omlouvam se za posledni OT.
o 14.07.2014, 13:27 | bobmasitr
Kuja: máš samozřejmě pravdu koupíš levnějc i o dost novější auta. Po tomhle je poptávka kuli tomu že to je držák a všechno dostupné.Je pravda že dost oktávek nemá moc velkou výbavu, pokud nejsou z DE. Ale znáš to vše co je koncern je drahé na pořízení.Prodávám právě z duvodu že chci něco víc neotřelého
o 15.07.2014, 09:40 | Horal-11
kuja: je to reálná cena, prostě nejvyhledávanější kus na trhu, akorát musíš počítat s tím, že pod 300tis km nemá najeto žádná
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3273 sekund.