Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: Ohnivzdorné termoprádlo

o Navštíveno 3562x o
o 26.07.2014, 22:19 | hanx
Ahoj, jelikož jsem si uvědomil, že by tady mohlo být pár lidí, kteří by mohly mojí následující nabídku využít, tak jsem si říkal, že to sem dám.

Doufám, že to nebude adminům proti srsti, kdyby jo, tak to smažte a předem se omlouvám.

Dělám pro výhradního dovozce pro ČR značku Devold, která má řadu Protection - jedná se o ohnivzdornou první vrstvu oblečení. Norská značka, nejlepší v oboru vlněného termoprádla. Zbylo nám toho ještě dost na skladě z doby, kdy jsme dodávali HZS (než nás odstřihli kvůli tomu, že jsme dokázali zařídit lepší podmínky za lepší cenu a ještě speciální barvy, které se běžně nedělaly).

Ceny jsou v podstatě naše nákupka s DPH, potřebujem se toho zbavit.

Nejdřív počkám na souhlas nebo nesouhlas adminů, jestli sem můžu postnout linky na prádlo s cenama. Orientačně cca 600 - 900 za triko a 600 - 900 za spodky dle přesného typu.

Je to dobrý i jako klasický termoprádlo. Jediný mínus je malý výběr velikostí, ale vždycky se dá vybrat. A pozor! Je k dispozici i velikost XXXL, což se běžně termoprádlo nedělá :-)

o 27.07.2014, 07:28 | dalio
chtěl by jsem . klidně mailem ;)
o 27.07.2014, 08:38 | gizmi
idealni pradlo, kdyz se manzelka rozohni :D :D
o 27.07.2014, 10:00 | Spooky1
Taky prosim do mejlu ;)
o 27.07.2014, 11:18 | bastr
taky poprosím do mailu
o 27.07.2014, 12:15 | luda551
Taky mail prosim :)
o 27.07.2014, 12:37 | hanx
Všichni máte mejl :) Kdyby něco, nebo dorazy, klidně pište
o 27.07.2014, 13:31 | choze
prosím také do mailu
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3106 sekund.