Navštíveno 7952x

Přátelé, jedna známá prodává svého udržovaného Passata CC
Je to 2,0 TDI 125kW, rok 2009, najeto 176.000km.
Její tatínek si jej koupil jako nové, pak jí to přepsal a nyní to prodávají.
Na ceně se dá dohodnout, ale až na místě.
Ano, motorový prostor mohl být umytý, ale o auto bylo vážně dobře postaráno - tedy co se servisu týká!
Nebál bych se jej doporučit někomu známému či z rodiny
Inzerát, kontakt a fotky zde:
[ Link ] Díky moc všem - THULLO

29.05.2017, 09:58 |
Augi Thullo: Promiň, ale snad mi dáš za pravdu. O auto je "údajně" pečováno, ale přitom nejsou ochotni/schopni dát 6-7t Kč za opravu př. blatníku a nárazníku... Neorzumím. I já na 9 let starém Polu jsem nechal lakovat, "ať vypadá" a ať se lépe prodá a to byla kára za kilo.
2 Augi:
Kámo, za pravdu ti dám - to je jasné (taky vše lakuju a opravuju) ale zase znáš ty spekulanty, přijdou s měrkou laku a vybalí na tebe, že to auto muselo být rochnuté tak, že jsou hnuté nosníky, byla urvaná náprava a letělo 3x přes budku :o) raději ať každý vidí, JAK MOC (rozuměj málo) bylo auto havarované...

29.05.2017, 10:27 |
kiklop32 | Upraveno: 2017-05-29 10:28:07
Jo takhle kolega kupoval BMW, prej někdo objel blatník klíčem a nechtěl to lakovat. Protože by někdo přišel a změřil, tak ať radši vidí. Po koupi se přišel pochlubit a bylo měněno i přední světlo a prasklá nádobka ostřikovačů za tím světlem :), ale bouraný to nebylo :D
Já když přijdu k autu, kde někdo umyl motor, tak se otočím a jdu pryč. To stejné je s tím blatníkem, před prodejem bych to taky neopravoval. Jinak pěkný auto,..
blázen:
tak ode mě bys nikdy žádný auto nekoupil. Motor mám opticky ve stavu novýho - furt. Od svých 18 let, co jsem měl prvního Moskviče. Někdo má pořádek doma i v autě, někdo má bordel...
Vidím zasra*ej motor, obvykle se otáčím a utíkám. Majitel nemá moji důvěru.

29.05.2017, 18:10 |
fredh Proc spekulanti s měrkou laku? Osobně ji už nějakej pátek mám, protože když jde člověk tady u nás kupovat auto a vidí ty lidi, jak povídaj pohádky a lžou, tak je mi na blití. Vůbec mě to netankuje tu měrku laku použít i u starý plečky... Bude prohnilá a zakitovaná a s tou měrkou laku to poznám...
tak zase kdyby to auto bylo opravene tak, ze to bez merky laku nepoznam, tak bych ho i vzal :)
a myti motoru aby byl jako novej - rozhdodne teda nevidim ekvivalent mezi tim mit doma poradek a mit nalestenej motor. Me prijde zivot dost kratkej na to, ztratit hodiny lestenim veci bezne potreby a spotreby, ale tak to mame asi taky kazdej jinak...
Zdeny60: Já mám na autě natočeno 180tis km a nikdy nebyl důvod ho ani utírat ani umývat... je prostě pěkně čistý. Pokud někdo myje motor před prodejem či jindý, tak asi proto, že je na něm bordel a takový motor, kde všecko kipe a chčije já nechci. Bordel máš doma možná ty, protože kdo stále uklízí, má stále bordel, já nemám moc co uklízet, protože bordel nedělám.

30.05.2017, 10:01 |
camron | Upraveno: 2017-05-30 10:02:31
180tkm a pekne cisty motor? No tak asi bude zalezet na tom, jak kdo chape slovo "cisty". Nemusi nutne nekde neco teci, ale to motoroveho prostoru se nutne dostava bordel z venku (prach, blato, sul, apod.). Obcas neco ukapne pri vymene oleje, dolivani ostrikovacu. Nekdy se po motoru projde kocka, kuna, atd...
někdy ho vyfotím. Abych přesvědčil ,že je opravdu krásně čistej. Nemám tam ani kuny , když dolívám ostřikovače tak v 99% nic nepoleju a když poleju tak těch 10cm čtverečních utřu. Ne celý motor. Nic mi tam neteče a ani nekape. prostě je krásně čistý.
Asi jsem opravdu blázen, když nemyju čistý motor. A když kupuju auto, tak raději se zaprášeným motorem, kde je jasně vidět, že nic neteče. Od umytého jdu pryč.

30.05.2017, 21:00 |
Kapka (M)
Asi jsem taky trochu jiny pacient..ale všechny moje auta maji motor po celou dobu co ho mam takhle..a to jsou auta na normalni jezdeni