Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > P: VW Passat CC 2,0 TDI - 2009

o Navštíveno 7952x o
o 29.05.2017, 09:29 | Thullo
Přátelé, jedna známá prodává svého udržovaného Passata CC

Je to 2,0 TDI 125kW, rok 2009, najeto 176.000km.

Její tatínek si jej koupil jako nové, pak jí to přepsal a nyní to prodávají.

Na ceně se dá dohodnout, ale až na místě.

Ano, motorový prostor mohl být umytý, ale o auto bylo vážně dobře postaráno - tedy co se servisu týká!

Nebál bych se jej doporučit někomu známému či z rodiny

Inzerát, kontakt a fotky zde:
[ Link ]

Díky moc všem - THULLO

o 29.05.2017, 09:58 | Augi
Thullo: Promiň, ale snad mi dáš za pravdu. O auto je "údajně" pečováno, ale přitom nejsou ochotni/schopni dát 6-7t Kč za opravu př. blatníku a nárazníku... Neorzumím. I já na 9 let starém Polu jsem nechal lakovat, "ať vypadá" a ať se lépe prodá a to byla kára za kilo.
o 29.05.2017, 10:18 | Thullo
2 Augi:
Kámo, za pravdu ti dám - to je jasné (taky vše lakuju a opravuju) ale zase znáš ty spekulanty, přijdou s měrkou laku a vybalí na tebe, že to auto muselo být rochnuté tak, že jsou hnuté nosníky, byla urvaná náprava a letělo 3x přes budku :o) raději ať každý vidí, JAK MOC (rozuměj málo) bylo auto havarované...
o 29.05.2017, 10:27 | kiklop32 | Upraveno: 2017-05-29 10:28:07
Jo takhle kolega kupoval BMW, prej někdo objel blatník klíčem a nechtěl to lakovat. Protože by někdo přišel a změřil, tak ať radši vidí. Po koupi se přišel pochlubit a bylo měněno i přední světlo a prasklá nádobka ostřikovačů za tím světlem :), ale bouraný to nebylo :D
o 29.05.2017, 17:01 | blázen
Já když přijdu k autu, kde někdo umyl motor, tak se otočím a jdu pryč. To stejné je s tím blatníkem, před prodejem bych to taky neopravoval. Jinak pěkný auto,..
o 29.05.2017, 17:48 | Zdeny60
blázen:

tak ode mě bys nikdy žádný auto nekoupil. Motor mám opticky ve stavu novýho - furt. Od svých 18 let, co jsem měl prvního Moskviče. Někdo má pořádek doma i v autě, někdo má bordel...
Vidím zasra*ej motor, obvykle se otáčím a utíkám. Majitel nemá moji důvěru.
o 29.05.2017, 18:10 | fredh
Proc spekulanti s měrkou laku? Osobně ji už nějakej pátek mám, protože když jde člověk tady u nás kupovat auto a vidí ty lidi, jak povídaj pohádky a lžou, tak je mi na blití. Vůbec mě to netankuje tu měrku laku použít i u starý plečky... Bude prohnilá a zakitovaná a s tou měrkou laku to poznám...
o 29.05.2017, 18:34 | assassin
tak zase kdyby to auto bylo opravene tak, ze to bez merky laku nepoznam, tak bych ho i vzal :)

a myti motoru aby byl jako novej - rozhdodne teda nevidim ekvivalent mezi tim mit doma poradek a mit nalestenej motor. Me prijde zivot dost kratkej na to, ztratit hodiny lestenim veci bezne potreby a spotreby, ale tak to mame asi taky kazdej jinak...
o 30.05.2017, 09:46 | blázen
Zdeny60: Já mám na autě natočeno 180tis km a nikdy nebyl důvod ho ani utírat ani umývat... je prostě pěkně čistý. Pokud někdo myje motor před prodejem či jindý, tak asi proto, že je na něm bordel a takový motor, kde všecko kipe a chčije já nechci. Bordel máš doma možná ty, protože kdo stále uklízí, má stále bordel, já nemám moc co uklízet, protože bordel nedělám.

o 30.05.2017, 10:01 | camron | Upraveno: 2017-05-30 10:02:31
180tkm a pekne cisty motor? No tak asi bude zalezet na tom, jak kdo chape slovo "cisty". Nemusi nutne nekde neco teci, ale to motoroveho prostoru se nutne dostava bordel z venku (prach, blato, sul, apod.). Obcas neco ukapne pri vymene oleje, dolivani ostrikovacu. Nekdy se po motoru projde kocka, kuna, atd...
o 30.05.2017, 19:59 | Zdeny60
blázen: nick ti sedí:-)
o 30.05.2017, 20:49 | blázen
někdy ho vyfotím. Abych přesvědčil ,že je opravdu krásně čistej. Nemám tam ani kuny , když dolívám ostřikovače tak v 99% nic nepoleju a když poleju tak těch 10cm čtverečních utřu. Ne celý motor. Nic mi tam neteče a ani nekape. prostě je krásně čistý.

Asi jsem opravdu blázen, když nemyju čistý motor. A když kupuju auto, tak raději se zaprášeným motorem, kde je jasně vidět, že nic neteče. Od umytého jdu pryč.
o 30.05.2017, 21:00 | Kapka (M)
Asi jsem taky trochu jiny pacient..ale všechny moje auta maji motor po celou dobu co ho mam takhle..a to jsou auta na normalni jezdeni

foto k příspěvku  od Kapka

o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3555 sekund.