Zdravím pánové,
mám tu na prodej O1 combi :
rok : 1999
motor : 1.6i 74kw
STK : 2/2019
výbava : 2x airbag, centrál, 16"alu, autoradio, vypínání baterky, tažné zařízení.
Pár slov k autu :
Auto jsem bral jako druhé pro manželku 11/2013 zde na AHC od člena PavelK jako vysloužilý služebák s ko motorem, ale doloženým servisem kde byla mimojiné nová spojka, výfuk, zadní tlumiče a spousta dalšího. Na mě tedy v servisu čekala kompletní GO motoru, přední náprava, přední tlumiče, dále průběžně dělány brzdy, alternátor, loňskou zimu nová baterie, nové gumy, v únoru před STK komplet serviska náplně, filtry. Manželka měla nájezd minimální, školka, nákupy, nicméně po celou dobu jsem auto hlídal aby bylo v rámci možností bezpečné. Důvod prodeje je koupě auta nového.
Auto má škaredý lak umocněný i sundáváním firemních polepů, koroze úměrná stáří auta. Dle mého názoru udělá ještě kus práce ať už jako dělník někde na stavbě, nebo někomu jako levné přibližovadlo.
Auto si cením na cca 33.000 - rozumné dohodě na místě se nebráním. Zájemcům vyfotím, natočím, dle libosti, jen předem upozorňuji, že nereaguji na nabídky typu za polovinu, na splátky, výměna apod.nesmysly, za 15.000 je toho plný bazoš, takže tam si vyberete ! Na prodej nespěchám ...
Petr 731 454 629
vitulap@seznam.cz