Navštíveno 10628x

Byl by zajem? Vyrabime s deckama ve skole dreveny hracky, Traktorbagr ma predni nakladac i zadni podkop plne pohyblivy, bocni posuv podkopu :D Lkt predni stit zvedaci, nataceci naprava a pohyblive rameno vyvazecky vcetne drapaku.. cena za traktorbagr 250 a lkt s vyvazeckou za 200

jo, obojí by šlo večer napíšu...
Dekuju, sme amateri, tak o to vic to potesi.. mame pripadne vice kusu a aktualne se pracuje na UNC 060

05.11.2017, 13:11 |
dalio po dvou kusech bych vzal,děkuji

05.11.2017, 18:39 |
dalio poprosím o podklady k platbě
Ahoj napisu zitra a domluvime vse potrebny, dneska uz to nedavam, diky
Dalio - psal sem sms na cislo v profilu

08.11.2017, 15:51 |
Tomášek | Upraveno: 2017-11-08 15:52:08
Diky... jinak mam hotovy prvni UNCčko
Ahoj, fakt krásná práce :) nechci rejpat, ale ty nabízené ceny sou směšné, vzhledem k pracnosti a dokonce pohyblivosti částí těch modelů :)
Tyyy jo, skoda ze mam decka uz starsi. Nadherna prace! Jako nademnou, prace je v tomto pripade velmi podhodnocena.
Tak ja to zas beru tak, ze na tom nemusi byt vydelek kdo vi kolik a delam to s deckama, ktery se na tom neco nauci.. a nedelaj to stroje, takze to neni 1000% dokonaly.. kdyz koukam na dreveny hracky na netu tak se to kolikrat vubec nepodoba skutecnosti.. tohle je delany aspon trochu na zaklade nejaky predlohy...

Je to problém jen u mě nebo ty fotky jsou smazané?
Vidím jen tu poslední
Taky vidim jen tu posledni
To není problém jen tohohle vlákna, v celém fóru najednou chybí jakékoliv starší fotky, všiml jsem si toho už v minulých dnech. Zkoušel jsem si vypnout AdBlock a podobné věci, ale tím to není.

23.11.2017, 09:36 |
J-T. Tomášek: Mohl bych také poprosit od každého jeden kus? Pošli mě prosím platební údaje s nápadem (cenou) za doručení do Prahy.
Díky!
Zbyde mi par volnych UNCček do Vanoc, kdyz by mel nekdo zajem

01.12.2017, 12:54 |
Šroub Hele nasyp sem prosim aktualni fotky, me se ty stare neukazuji. Nebo mi je posli na mejl pod profilem. Kolik si predstavujes za to UNCecko? Diky moc.