Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > K: HEX-CAN Kabel na VW

o Navštíveno 10115x o
o 31.12.2017, 16:14 | PcGamer
Zdarec koupim HEX-CAN Kabel na VW Touran r.v. 2007.
Nebo neporadi nekdo kde koupit.
Nejlepe nebo spis podminkou je cestina, nebo staci pak stahnout program z netu??
Nejak se neorientuju v oznaceni co sem hledal, nejaky 17.1 potom 12.12. Co je nejnovejsi??
Za kazdou radu diky.

o 02.01.2018, 05:53 | jok3r
oznaceni je vzdycky do jakyho roku vyroby auta ti to bude slapat, 12.12 je historie hledej aspon 16.3.

pokud je podminkou cestina tak zapomen na jakejkoliv levnej klon, ten sem jeste nevidel ceskej, origo kabel tusim 8200 nejlevnejc

mrkni na motordiag.cz
o 02.01.2018, 15:28 | PcGamer
jokr3r: diky za odpoved.
spis bych rad s cestinou, pac anglicky mooc neumim a porad si slova prekladat, to by bylo sileny.
Ono nejde koupit "jen" kabel a z netu stahnout program, nasel sem VCDS_CZ, ten nestaci??
Ja prave premyslim, zda ho poridit. Kdyby stal kolem litru, tak do nej du.
Chsi si na aute nastavit par funkci, a kdyz se neco vyser, tak stejne musim do servisu ze ...
V podstate by mi stacilo, kdyby se nasel nekdo v okoli a nastavil by mi to. Ale nemuzu nikoho najit...
o 02.01.2018, 16:45 | DaveF
do litru koupis buď něco univerzálního jen na čtení chyb, nebo čínskou kopii, kterou něco nakóduješ ale už nikdy nezaktuaulizuješ sw
o 02.01.2018, 17:14 | fredh
A tady si koukal?

[ Link ]
o 02.01.2018, 18:10 | mrbignos
Nechcem tu robiť reklamu.
Od tohoto človeka som kupoval ja:
[ Link ]
Všetko funkčné, aj kódovanie. Skúšané na Touran 2013, Leon 2011 a Oktavii 2013
o 02.01.2018, 19:19 | PcGamer | Upraveno: 2018-01-02 19:23:18
Diky za postrehy;-)
DaveF: no vic se mi do toho davat nechce, ale zase s tim nic neudelam:-/
Fredh: jj koukal, ale neozval se:-/ pal sem mu uz davno.
mrbignos: bohuzel tam ma napsano do zahranici neposila:-/
KOukam ze je to slozitejsi nez sem myslel. Sem myslel ze staci jakykoli kabel a k tomu program a pojede to.

a co to VCDS_CZ?? ten program nestaci, nebo nespolupracuje s kabelem??
o 03.01.2018, 06:29 | fredh | Upraveno: 2018-01-03 06:30:23
Já mám ten kabel 12.12 Dostanu se s tím i do nejnovějšího leonu, ale už jenom na přečtení chyb a pár maličkostí. Kupoval jsem ho ale jinde.

[ Link ]
o 03.01.2018, 11:12 | jok3r
přijeď do HK a já ti to klidně nakóduju,,, problém je v tom že klon kabelu vždycky komunikuje jen s softem kterej k tomu dodá číňan, proto si můžeš stáhnout cokoliv z netu ale není záruka funkčnosti
o 03.01.2018, 14:09 | fredh
hele, není pravda, aspoň teda u mě. Soft nebo spíš cd co bylo s kabelem se mi vůbec nenačetlo. Stáhl jsem co jsem našel a jede do teď...
o 03.01.2018, 14:43 | PcGamer
jok3r: diky za nabidku, ale zase ty funkce tolik nechci abych kvuli tumu "cestoval" po republice.
Jsem ze ZR, kdyby se nasel nekdo v okoly tak neni problem, i do jihlavy sem tam jedeme.
Ted nastava otazka zda to moje komfortni jednotka taky umoznuje.
o 04.01.2018, 05:47 | jok3r
PcGamer: a co honis za funkce a co mas za vybavu auta? na touranu kamaradoj neco slo jen po vymene jednotky za highline, ve vysledku toho spoustu nakodujes s navodem i v anglictine takze klidne kup cinskej kabel z aliexpresu a mas to
o 04.01.2018, 15:57 | PcGamer
jok3r: mel bych mit podle vseho highline;-)
honim jen par funkci:-)
mam senzor deste, tak aby se mi zavrely okynka pri desti+ i stresni.
mam svetelnej senzor, tak bych chtel nastavit mlhovky jako denni sviceni, a pri setmeni by se rozsvitily potkavaci svetla.
jeste bych rad corner funkci mel sem ju u fabky, ale nevim zda je potreba i vymenit mlhovky, pac u fabky svitily kolmo k autu a opravdu to osvetlilo bok, u tourana sviti spis jen pred auto.
+ jeste neco co nevim ze by slo:-)
tak asi tak:-)
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.3152 sekund.