Navštíveno 3875x

prodam bmw 840ci,v8 4.0i,210kw,400nm,6ti kvalt,kola dvojdilna imola evolution 8.5a10x18,dvd,subwoofer,klima,kuze,el.sed,el.vol.6x airbag,abs,asc,m-packet csi,nove tlumice,komplet spojka,svice,naplně,manzety atd.
Super stav bez dalsich investic.Cena s muzikou 300t.
Sleva mozna,dohoda,vymena.
Tel 603 928 178

10.11.2005, 11:01 |
Daryl (A)
ty vole ...
kua ...
ajajajaj ....
Nádhera!
dej to na www.bmwklub.cz

10.11.2005, 12:13 |
FREE Domčo tady na to budou slintat stejne jak ne mojeho bawora, ale nikdo nekoupi.. jsem na tom stejne..
co to mas za r.výr.?
kua to je bombaaaa... Kdyby na to byla rok zaruka ze se tam nic nevysere tak se nerozmejslim... Jenze to je blbost:o/ By se s tim stalo cokoliv a nedoplatil bych se...:(
nevim co by se melo vysrat,to neni škodofka stodvacítka
mike- to nikomu nevysvetlis, jezdim rok v "legu" a kdybych nehledal "zavady" nemel bych co na aute delat... (ted to bude rok a 19tis km bez zavady, kdyz nepocitam KO cidlo ABS za petibabu z vrakace a jednou "libovej" benzin-spravilo se samo vyjetim nadrze)...
jedním slovem: N Á D H E R A
Michal Ti to rád vymění za 850i
850 nechcu,ten motor mi nic nerika,jeste ted mam na zahrade 750i,kdyby nekdo chtel tak za 28 je k mani,je v kuzi,vsechno v el,klima atd
10/11/2005 15:32 mikevr6
nevim co by se melo vysrat,to neni škodofka stodvacítka
he he he he heeeeeeeeee............. Marauder vi proc. ;o)))))))))
mno myslím, že k BMW 8xx patří jedině V12, nadruhou stranu spotřeba min o 5l víc a taky větší náročnost na údržbu. Pošli mi na email fotky tý 750i, kámoš něco shání třeba to udáme ...

10.11.2005, 19:34 |
ivls rok výroby??
Já chcíííííí..... To je uzasny... Proc jen nejsem bohatej :o((

10.11.2005, 20:25 |
noname |
editace Tohle auti jsem viděl při jednom škaredém setkání (pohřbu), ale auti super ! V realu je našlapané !!!
Fajo 4ever
Hele, že se mi to nezdá a na tom autě jsou nasazený CSíčkový spojlery vepředu a vzadu ?
nezda,vsak tam taky pisu mpacket csi.Jinak nevim proc by tam mel patrit zrovna V12 co ma dva ventyly na valec a jsou to vlastne spojeny dve dvaapulky z e30 ale to je kazdyho vkus.Vyzkousel jsem oboje a nemenil bych.fotky ty 750:
[ Link ] na fotce je s cernyma dverma ale jsou k tomu origo stribrne.
ventily na válec nic neznamenaj já mám taky jen 2 ventily na válec a mám víc HP jako podobnej objem se 4ma ventila a navíc daleko větší krouťák takže to nic neznamená ...

11.11.2005, 00:06 |
Kapka (M)
peknej mazlik...kdysi jsem ho hodne chtel...ale to bych se asi musel musel nekam prestehovat,kde me nikdo nezna...protože bych asi neukecal že jsem nezacal delat pasaka nebo kseftovat s drogama...to nebyla narazka na tebe MIKE,to je jenom vseobecne povedomi v cechach o tehle autech...jinak fakt krasne auti...
překrásný, mít to doma, tak to pryč rozhodně nejde... (bohužel nejsou finance) :-//
Ten 750 by mě docela zajímal. Je to na značkách nebo nee??
jo 750 je na znackach.
to MarauderZ28:a co to mas vlastne za auto??
v současnosti Camaro Z28 a Cadillac Seville STS
no videl jsem dve z28,jedno bily z havirova a druhy jsem videl v olomouci a bylo tmave zeleny ale nevim to presne byla tma.Jinak camaro ma super zvuk,jestli to neprodam tak chci dat nejaky lazeny vyfuky at mam taky co poslouchat
v ČR vím o jedný Z28 v manuálu, ale to je ta faceliftovaná a je to SS verze, jinak pak jedna jako mám já Z28 ale s automatem, jinak zbytek co znám jsou jen V6. Ondra měl na 850 Remusy, dal za ně 38 000,- a byly hodně divný neb měli koncovky jako otočený o 90 stupňů, prostě ten nápis Remus nebyl nahoře, ale na boku koncovek, němel tam katalizátory, differák z automatový verze a jednotky od MK Motorsportu ...
jj,8 je super
cca před 5 lety jsem jí chtěl 850 ci .... byla malinko na předek - ale bál jsem se dílů no a když už jsem věděl téměř všem .... tak mi o 2 dny utekla :o(( pak jsem jí viděl stát v Argentýnský za 450
ale jinak super kára :o))
Mikevr6: Mozna bych mel kupce na tu 750, dal jsem mu cislo at ti zavola, bude se odkazovat na mne...
i po tolika letech slint...
a já si řikal že to už zase někdo prodává a dává sem ty 4 roky starý fotky :)))
ufík : tak si to kup, seženeš za pár nikdo to nechce :)
nikdo to nechce,pac je to drahy,ja bych to bral,ale ne za takovyhle penize...
je jasny,ze dnes jsou niz,ale i tak dost drahy...
na to,ze je to 20let stary,tak furt nadhera...
jako Pavel:o) me se to auto proste libi:o) delalo se i kabro ze?
ahaa ja ze to nekde nasel s hadrem misto strechy a pekny:o)
pywo : tak to taky byla jakože cena v roce 2005 ..... dneska sou tak spíš kolem 90-100k a stejně to nikdo nekupuje, tohle možná ještě jo ale 850 to je peklo vůbec udržet v chodu když to nejradši běží na 3 jako htp :)) ale když na to člověk má peníze to opravovat tak je to moc hezký autíčko :)
Škoda jen že je to tak těžká mrcha, díky hmotnosti to pojede i osmiválcová 540i E34. Žádná velká legrace kromě dálnice s tím není a místa je v tom vpředu pro středně vzrostlého hobita a vzadu už jen na kabelku. Ale je to prostě stylové masírovací kupé na machrování a tvar je velmi nadčasovej.
jako RB,ale je to proste stale krasa...
no ten 12Val 5,0 byl nestastnej,to je fakt....
Jen podotknu, že 840 je motoricky novější než kterákoliv 850 (i, Ci, Csi) a tudíž je to rozhodně lepší volba. Pokud to tu zaznělo, tak nic, jen nemám časa to číst celý. Každopádně jakákoliv kárka tohohle typu je stejně prd oproti 8er (E31) - moje nej BMW :-)
jj 4.0i je novější než ten 12vál i lepší volba ....
každopádně Csi sehnat tak to by bylo velice good auto kdyby člověk měl prachy na to to udržovat v chodu....
a i na to že sem zarytej cadillac-ař a na to že sts jede stejně jak 850i tak musim přiznat že 8er mě opravdu vždycky lákalo a láká takže pokud bych měl vybrat design (beru vs. sts 93-97) tak bych bral určitě bmw..... brát na spolehlivost tak jednoznačně caddy ale i tak u mě E31 společně s E24 nej auta co kdy bmw udělalo :)