Navštíveno 1484x

Rok výroby 1996, motor 1,6 16V, najeto poctivých 150tis, spotřeba 5-6 litrů v pohodě, při jízdě jako prase do 8 litrů. Auto má menší kosmetické vady a drobnosti se kterými seznámím zájemce (cvakání dveří apod.) Jinak je po výměně filtrů a oleje, nová převodovka, nedávno brzdy, nové pneu a disky v hodnotě 20tis. Disky jsou lehce odřené - parkovala i blondýna :-) Jinak čirou optiku a výfuk Remus je jistě vidět... drobnější vady a lehká koroze lemu tu jsou ale jinak bylo o auto dobře pečováno... lano, lékárnička, klíč na bezpečtnostní šrouby, nářadí a origo rádio, vše zůstaně v autě...
Pevná cena 70 000,-
Tel.: 737 157 517
Email.: Lukas.KIKI@seznam.cz
Do toho bych možná šel... ale za tu cenu ne.. :(
Vlastah:
Jojo 1,6 16V :-)
Kubik88:
Vim že se dají sehnat i levněji, ale jde o to v jakém stavu, tady jen kola a vejfuk byli kupovaný za 30 tisíc a jak říkám neni to nový auto ale bylo o něj pečováno jako o člena rodiny... :-)
Vlastah:
Sakra chtěl jsem se opravit a napsal jsem znovu to samý :-) 16 V se dělali až později, máš pravdu :-)
Takze 110PS? Kdo ti tam ten motor prehodil?
Jinak proc se ptam: do r.v. 99 se tam davali 1,6 8V 90PS, taky jsem mel tohle Coupe.
noo, uz jsem to mezitim napsal
:-)
pak je to jasny
preju uspesnej prodej do dobrych rukou
Vlastah: díky, doufám že ho někdo nezruší hned za první rok :-)

04.08.2007, 15:49 |
Romek nevypada zle ale cena za ten rok je šílena a pokud je to r.v96 tak to nemuže byt 16V

04.08.2007, 23:04 |
empiK (M)
kola a vejfuk za 30000??
Romek:
psal jsem že je to chyba, samozřejmě to neni 16V
empiK:
Je to tak kola stály 10, gumy něco přes deset a 8 vejfuk...
Nevim nevim,jestli to dotanes,mel jsem 2.0 litr r.v.96,
kompletni uprava interieru,muzika atd. a sel za 65000 kč
Lukas.KIKI:ty ale musis pocitat ze kdyz chces delat tuning tak se ti to pri prodeji nemuze vratit,koho zajima cena kol atd...stim se hold u tehlech veci musi pocitat.