Navštíveno 1998x

Prodam Civic VTI uprava Type-r. Najeto 98tis, mazel!!! V zime nejezden!!!! Komlpet svody Invidia, komplet podvozek + brzdy z ITR, Sportovni sani, plazma tachometr,
uprava vnitrku komplet v cerne! a spoustu tuning veci......
Cena dohodou
P.S.
Auto ma tedkom karbonovou kapotu, prahy, vzadu cire svetla. Mam odelany kridlo a predni naraznik. Vse dodam k tomu.

Jeste novej celolak, zavarena karoserie a mnoho dalsich veci....
ten přední nárazník k tomu snad ani nikomu nedávej to je strašlivá hrůza ...

04.08.2007, 04:07 |
Zip sorry za OT, ale co jen na tom udělanýho jako Type R? vzhledově snad kromě masky nic

04.08.2007, 11:28 |
gizmi Taky by me zajimala cena..Jinak taktez nechapu co tim Type-R chtel majitel rict..Lehce me to pripomnelo navleky na pasy od sikmowokejch.. :o))
píšeš vnitřek černej, já vidím origo VTi červený......
Zip: píše komplet podvozek a brzdy z ITR, to je ta úprava ...

04.08.2007, 19:31 |
gizmi Petura: takze ja kdyz mam na CRXe sportovni podvozek od Böhmen motorsport a lepsi brzdy, tak mam pravo rikat ze mam Type-R CRXo?? Muheheh..no nevim nevim..

04.08.2007, 20:38 |
kucik náhodou pěkná hondice,nárazník k ní celkem sedí,já bych akorát sundal to křídlo
Omlouvam se za OT, ale vetsina z vas zase resi pekny kraviny...
To auto se prodava a neni v soutezi krasy. Jeste k tomu pise, ze kridlo a naraznik je sundany.
Verze Type-R znamena predevsim podvozek, brzdy a motor. Nevidim nic spatneho na tom, napsat uprava Type-R, kdyz jsou pouzity nektere jeho dily.
jo hlavně samolepky viď :o)))
To Mara: O samolepkach jsem nic nepsal....
Kdy budes mit dostavene auto? Ja chych chtel stihnout jaro, budu po zime potrebovat na rozviceni nejakyho soupere, treba poznas, ze Type-R neni jen o samolepkach :)
už máš soupeře viz tuning ...
Krasny... Ale ja si radeji pockam na Camaro, to ma preci jen tech kobylek na tu vahu vic.

09.11.2007, 12:42 |
Beks zajimala by me cena?? kdyztak pisni na email honda.cc@seznam.cz