Navštíveno 510x

Koupim tyhle PC bedny. ebo něco podobnýho. Idealne ve tmavém dřevě, ale není podmínkou. Stačil by mi také jen SW s dálkáčem, nebo jen ten zesilovač. Takže mě ten komplet zajíma v jakymkoliv stavu, pokud nebude přejetej:-)

já prodal tuhle sadu před měsícem za 1500,- (jako novou)
to tykeev: tys prodával tu starší verzi SW-HF5.1 3600 :-)
to Harryp:
a na to jsi prosímtě přišel jak, když jsem to tady na autohifi neinzeroval?
to tykeev: akorát jsem si tě spetl s někým jiným,nic víc nic míň,tak sorry.
to Harryp:
já si myslím... už jsem se začínal bát, že jsi vědma :-D
tak já se vecpu..
co si myslíte o tomhle kině? uvažoval jsem nad ním, ale nějak nevim, jak je to kvalitní...jako do bytu to asi určo výkonem bude stačit, takže jestli máte někdo nějaký postřehy jesi jo bo ne, tak dejte pls vědět
Hele, já ho měl doma téměř dva roky a max spokojenost...
Žádné problémy s ním nebyly a na normální byt to hraje až až...
Sub hraje moc hezky, dostatečně hluboce a celková hlasitost a kvalita zvuku podlé mého názoru musí dostačovat většině uživatelů.
Opravdu jsem neměl nic, co tomu vytknout...
Já mám uši svině a k tomu SW-HF5.1 3600 jsem teda co se týče hudebního projevu výtky měl..........(rock, metal,......) na filmy to jde. A jak píše tykeev.....většině uživatelů to dostačuje, páč jim jde o bordel a dunění, kde toliko hudební přednes jaksi není na 1. místě. Ale sto lidí, sto chutí.
jj.... na filmy ideální.... na koncerty a pro náročnější uživatele jsou určitě lepší volby
máme ho doma a na filmy a na normální poslech je dobrý
Tak má to jen basy a sykavky, dobré středy a pořádné výšky tomu opravdu chybí. Ale za ty peníze to umí hodně moc.
mam doma jednu celou sadu (svetle drevo) ale v subu odeslo trafo....takze to mam ted na nic...
radeji jsem koupil novou nez to opravovat....pry je to narocne....
už sem to taky kdysi mel. Na filmy za ty prachy moc dobry. K PC taky, ale na hudbu nepoužitelny, ale zase pro někoho, kdo doma poslouchal plastovou věž, je to dobrý.
Brenky: co bys za to chtel?

25.10.2007, 11:30 |
fredy tuto sadu jsem měl ai rok, spokojenst, známej si koupil taky jednu a hraje mu to pěkně a to to solí naplno, jinak nedoporučuji kupovat novou verzi těchto epro, protože tam je menší výkon, hlavně subwoofer starý má výkon 75W a nový 25W!!!!!!!
fredy: Presne obracene!Nova je vykonnejsi.
ta nová verze je lepší...
stará neměla přepínání zdroje signálu na dálce, nová už to má
a sub je výkonnější
v každém případě je to Hodně muziky za málo peněz :-)