Navštíveno 468x

31.10.2007, 22:58 |
Rudi není lepší koupit měsíční a od prosince novou na příští rok? :-)
no, myslím, že mu nejde o platnost známky...... :-))))) Mám, tedy měl sem jen měsíční :-( svině, za 300,- Kč. Drahý jako prase :-(
mesicni uz pry nejsou k mani uz hodne dlouho ca od prazdnin, pokazdy, kdyz jsem shanel, tak nemeli a tohle mi rekla jedna slecna na pumpe
keci, sehnal sem jí 6.10. na 3 benzínce na cestě ode mě do Prahy :-) Ale jako nehorázně drahý - roční 900 vs. měsíční 300 tak to je fakt děsně nevýhodný, když si někdo koupí auto tak v srpnu....... :-(
jo sorry to byla pulrocni ne mesicni :-)
máš v tom hokej, půlroční neexistuje:
Ceny pro rok 2007 (částky jsou v českých korunách)
< 3,5 t
Rok 900,-
Měsíc 300,-
Týden 200,-
2HIGHTOWER: vim přesně o čem mluvíš :) já si ho koupil v polovině září :) ale koupil jsem si taky jednu měsíční a ted mi naštěstí auto neslouží, takže stojí na chatě :)
Dalnicni znamka na rok 08 plati uz posledni mesic 07? Jestli ano, tak to by bylo idealni, ale nikdy jsem o tom neslysel... :-/
Hightower: proslou mesicni mam taky :o))) potrebuju neco co skutecne plati...
Tak mate recht, tak to je bombice, dnes koupim mesicni a kaslu na to :o)
[ Link ]
Čau,mám jednu roční 07 doma,za 300Kč +pošta,ti ji pošlu.
macino: diky, ale kdyz plati rocni od prosimce, tak nema cenu koumat takovy veci :o)
jj, bylo to snad vždy, platnost od začátku prosince XX do konce ledna YY, jen letos byla vyjímka, že 06 končila v prosinci 2006. Takže už jen měsíc :-) a 1.000,- Kč letí. Aspoň že R10 je skoro celá nová a dá se říci, že je to dálnice :-)))))
Mám ju na autě (na vraku),ale je tam asi napsaná SPZ fixou:)
mam jeste jednu doma v supliku jeste jsem se k tomu od noveho roku nedostal ju nalepit :-DD
hokej v tom mam, ja si vzdykcy kupoval celorocni, tak me tak napada, delala se nekdy vubec pulrocni? ja mam za to, ze ANO, ale na stranakach RSD ani pamatka po necem takovem
Rok 900,-
Měsíc 300,-
Týden 200,-
Jiné varianty nejsou :-(
HT: myslim nekdy v minulosti, protoze mam za to, ze jsem si ji fakt kupoval, konecne ale nasli zpusob, jak na tom fest vyrejzovat
Tak dikes za rady, uz koupeno a nalepeno, mesicni a mel jsem stesti hned na prvni pumpe :o)
dle tabulky tady -
[ Link ] nikdy půlroční známky nebyly, tak fakt nevím, co si to kde kupoval :-))))) A nebo to tam max. neuvedli

01.11.2007, 19:29 |
dj.DEKL | Upraveno: 2007-11-01 19:32:14
Byla dvouměsíční... ale asi kecám :o)
ja vim, ze prave byla neco vic nez mesicni, protoze jsem si jisty ze jsem ji kupoval :-) tim jsem si fakt jistej, pak vim, ze to zrusili
HT: ten link jsem videl taky
tak hokej v tom mas taky, byla dvoumesicni jak pise dj.DEKL
[ Link ]
jj byla i 2mesicni, chytli mne za ni u teplic :-)