Navštíveno 1038x

prodam kola BWC PowerTech 8*14", 4*100, ET 15 a jeste maji druhou roztec, predchozi majitel je mel na Saxu. sou na nich Hankook K105 195/45 14"...byly nove a jete od jara tohoto roku.
klicka na poklicky soucasti, mam i stredici krouzky. na jednom kole je hodne oderek ale neni to nic strasnyho.jsou v dobrem stavu a nehazou.
cena 10000,- pri rychlem jednani vyrazna sleva.
723 483 007 Slavkov u Brna

myslim,ze ta druha roztec je 4x108

03.11.2007, 18:04 |
Adler jaj ty jsi tomu kolu dal teda :-( ..... ...... jinak kdyby to nekdo chtel na pazouta ci citroena tak mam ktomu dve sady podlozek se sroubama

03.11.2007, 18:13 |
maxov zda se mě to,nebo ty pneu jsou jen tak na dojetí a v krajích ko?
ty gumy jsou KO no... ale ta cena je nějaká divná :))

03.11.2007, 20:14 |
JiM ty woe tak ty gumy solidne sjete pokud jsou jete jen letos :( kazdopadne na aute vypadaly maximalne super, hod fotku na aute... :)

04.11.2007, 00:48 |
gizmi Za 4ku beru.. :o))) Pneu jsou tak sundat a jedno kolo o obrubnik..
no, tak za čtyřku bych je vzal taky...
můj reálný odhad za tento stav kol a pneu cca 7-8 max
sám nabízím prakticky to samé v mnohem lepším stavu s prakticky novými pneu za cca 11

04.11.2007, 10:05 |
gizmi Tykeev: presne tak, naprostej souhlas..Ale na druhou stranu pripocti si stazeni limce na soustruhu + sundani tech slupek + nandani novych + vyvazeni.. Se nikomu nemuze vyplatit.. Jinak tedy souhlasim s tebou s cenama..
no ty kraje a ty pneu.... 6-7 max...
A co ZADARMO paka nikdo vás nenutí nic kupovat tak co ty kydy.
no paka můžeš říkat tvým kamarádům. Píšeme ti tady reálné prodejní ceny, většinou lidi, co s kolama kseftujou. Pěkná sada s pěknými pneu má cenu klidne 12-14000, nicmene tohle je presne opak. Zout, nechat opravit kraje, sehnat pneu, nastrikat, nazout..
mě neříkej co má jakou cenu. já mám kol plnou garáž. argument jako vyzout a vyvážit????? to je jako kdybys koupil jetý auto a chtěl slevu protože budeš dělat rozvoďák.
to rogerr:
Myslím si, že se tu rozčiluješ naprosto zbytečně.
Napsali jsme ti tu reálný odhad prodejní ceny, takže oslovení "paka" mi nepřijde zrovna nejvhodnější.