Navštíveno 50x

2x zimní pneumatiky Continental TS810(Vítěz testu 2007) 195/55 R16 - uplně nové / nejeté (mají kontrolní barevné proužky)!!!
Cena 4.000,- (za komplet).
mike-j-jr@email.cz

Pokud by je nevzal HDI, stavím se do řady. Dík
xa_HDI je nevzal. Takže můžou být tvoje.
Pokud nikdo z předešlých, tak já beru na 100 procent!
rapalla> Vyškov
Djturtle: Jsi v pořadí.
Tywoe, já jsem ze Slavkova.
Tak jak to vypadá? Vzal je ten rapalla, nebo ne?
Djturtle> Zatím žádná další odezva od rapally, dám mu ještě chvilu a pak má smůlu ;-).
To by bylo hodně v poho... Kdyžtak tel ne mě je 739 652 682, tak mi třeba napiš, jak to s ním dopadlo - jinak bych si pro ně mohl přijet klidně ještě dnes...
Omlouvám se za zpoždění, ale bohužel musím pracovat. Pánové co měli zájem po mně, máte vyhráno. Já to mám fakt z ruky, Rokycany.... Pokud obchod klapne, budu rád, že jsem to jrovi nepos...
Pockat,ty pneu jsou jen dve?Ja to nejak prehlidnul-myslel jsem,ze je to cela sada...A bylo mi divny,ze jsou tak levny.Chjo,tak to neklapne.Moc se omlouvam.

06.11.2007, 15:49 |
rapalla | Upraveno: 2007-11-06 15:50:20
Ty vo.e, já to taky přehlídl, nějak mě tam zmátla ta slůvka "za komplet" a už jsem to bral jako čtyři kousky. Příště musím pořádně číst.
Ten výraz jsem použil aby bylo jasný, že to není za jednu, ale jak koukám, tak výraz "2x" je asi problém :-).
Kdyby tam bylo 2 zimní pneumatiky, bylo by to jasný. Takhle by se to dalo taky chápat, že máš 2 komplety. Ne, to je o slovíčkaření. Já se toho fakt nevšim:-))
Tyto 2 zimáky stále platí.