Navštíveno 122x

koupím pokud možno pojízdnýho fechtla klidně i bez TP. nabídněte
mám jednosedadláka...co za nej je s TP a vším všudy

model 555? Co jsme se na tom nablbli jako maly...
Piskoteek :Kolik by si za něj přibližně chtěl?Mám totiž takovou malou úchylku na modelovou řadu 550 a 555:)

05.11.2007, 17:16 |
Zip máme klasického, musel by se ale asi trochu opravit. Ale nevím zda by se ti chtělo jet do Jičína (v Čechách).
piskoteek: kolik by si za něj chtěl?napiš svou cenovou představu

05.11.2007, 18:00 |
Drag rapidmen:ty jseš fakt úchyl ty toho máš doma málo což? :-D
kdyby nekdo chtel tak mám aj 550 :-) se všema chromama a plechy nachystany na lak..a motor nachystanej na poskladaní.. :-)
cenu nevim...je to spíš srdcova zaležitost
je tam malinka vada laku...kloub co drži řiditka tak se ulomil a me zustaly řiditka v ruce :-)

mam k nemu aj ty plechy co zakryvaji sani atd co jsou pod nadrži...tzn koplet stav
spíš bych ho vymenil za CZ 125 nebo 150c
jo todle mam bez tp a dá se říct že to jede lip jak mustang co už nemám:)))
piskoteek: ta barva je taková jen na fotce nebo to není origo barva Jawa 8850? Napiš cenu klíďo na mail, aspoň přiližně za oba jak 550 tak 555. Díky.

05.11.2007, 22:36 |
pov mam na toho vergla motor kdyby nekdo chtel, s novym pistem, a uz asi 10let lezi v garazi a zavazi :P
Napiš mi prosimtě kolik by sis představoval za oba dva..na email fanatic.junior@seznam.cz Díky moc
pov - ti dám vergla....máš ten motor poskládanej?
bohužel to mela být origo barva ale nejakej pajčus v lakovne to posral a až se to hodilo na plechy tak jsem to zjistil taky..
ceny fakt nevim to už jsem psal nahoře...neco nabidnete..

06.11.2007, 15:08 |
pov poskladanej je, skoro, chybi na nem ty bocni vika, ale mam je, a asi neco vevnitr, nevim ja se v tomhle nikdy nehrabal... dojed na cumendu a uvidus