Auto HI-FI Club CZ

autohifi,auto hi-fi,auto hifi,autohificlub,auto hi-fi club,club, klub,fórum,autorádio,autozesilovač,autorádio cd,autorádio mp3,autorádio dvd, tuning,srazy,tuningshow,klub,emma,dbdrag,tuning,autotuning,carstyling, tlumeni, Alpine,octavia,Brax,Denon,Clarion,Pioneer,Sony,panasonic,Helix, Dynamat,dego,Hertz,Audison,Fusion,McIntosh,Focal,Rockford Fosgate,Dynaudio,JBL,xenony,becker,jvc,kenwood,ground zero,dietz,morel doorboardy ,zapojeni,felicia,pioneer,peugeot,zastavba,audio,306,repro,golf,instalace,dls,4x100,FELICIE,morpheus,helix,audi(forum)

o

Forum > Bazar - ostatní > pomoc odmaštění čelního skla

o Navštíveno 232x o
o 08.11.2007, 07:50 | Wagi
Prosím všechny o pomoc s odmaštěním čelního skla.Stále se mi po setření stěračem vždy nazpět udělá mastný film na čelním skle.Tvoří se to i na druhém autě.Takže to není stěračem.Zkusil jsem ocet,čistý jar a stále to není ono.Máte někdo nějaký způsob odstranění mastnoty z čelního skla?Myslím,že nebudu jediný,kterému rada pomůže.
Děkuji za rady
Wagi

o 08.11.2007, 08:17 | sts
Mám pocit, že to pochází z myčky. Dlouho jsem se tím taky trápil. Pomohlo umytí bez sušení a pak obyč. okena, iron napůl s vodou do ostřikovače.Ten před nalitím taky do sucha.Jestli to nedělají i letní přípravky do ostřikovačů.Nebo vosky z myček? Žádné univerzální přípravky na okna - taky jsou mastné nebo co.Jak začly stěrače dřít na sucho po té okeně, to bylo pokoukáníčko - hlavně v noci!
o 08.11.2007, 08:57 | Wagi
Do myčky nejezdím.Je fakt,že do odstřikovačů lejeme letní a nyní zimní směs.
o 08.11.2007, 09:52 | kamil306
perchlor;-)
o 08.11.2007, 11:36 | tommas
taky mi to v posledni dobe dela a myslim, ze to bude z nejake letni smesi do ostrikovacu... Bohuzel si nepamatuju, co jsem tam tehdy na benzince nalil...
Jak rikaji kluci, okno jarem a pak obyc okena.
o 08.11.2007, 21:14 | coltik
já opět můžu doporučit Sheron Rain Off...tim se okno parádně vyleští,odmastí a ještě to za deště funguje...po každý,když jsem to timhle vyleštil,tak po mastných šmouhách ani památky
o  Zpět  o  Nahoru
o

Vložit nový příspěvek do fóra

Pro vložení příspěvku musíte být přihlášen/a.
Stránka vygenerována za 0.508 sekund.