Navštíveno 453x

koupin Hondu Civic 4G 1.6 16V nebo Vtec.Auto musi byt v dobrem stavu...Pro dobry kousek dojedu kamkoli po cele CR,platim hotove...za nabidky predem dekuji
neco takovyho by se mi moc libilo...

ta v drážďánech nevyšla ?
Pepíno_Honda:no ono to neni zase tak jednoduchy pritahnout sem neco z nemecka...navic nemam nikoho,kdo by se perfektne domluvil nemecky,navic privist to sem to je tak 10000kc+6000kc prihlaseni...kdyby to slo tak,ze nekomu dam desitku,on to zkontroluje priveze a vsechno zaridi,tak proc ne vid:-)...tak prave proto bych chtel nakej kousek z CR,i kdyz vim ze neco tady sehnat nebude jednoduchy...
proto davam inzerat ted,i kdyz to nespecha,v zime bych nejezdil to bych mel na jaro,takze staci kdyz se neco objevi tak v breznu...ale taky tomu moc nedavam no:-(bude to tezky neco hezkyho sehnat...ale hrozne si to preju a doufam ze mi to vyde...takze predem dik za vsechny nabidky,odkazy,nazory..sem s nima:-) POWER OF DREAM

15.11.2007, 16:32 |
sagi ono najit dobrej kousek abys nemusel nic investovat bude asi slozity :( ja si civica koupil ze bude jen na jezdeni a uz v nem mam 20 tisic,takze mozna jestli se ti nevyplati koupit obyc civica kolem 20 a udelat si ho...do 60 by ses nejspis dostal kdybys zatim neresil lak a mel bys super auto o kterym bys vedel ze bude fakt spolehlivy...jinak moje nabidka plati :)
tak jako tak ti doporučuju dovezt auto z D.. bude urcite v lepsim stavu a za min penez.
Osobně bych za tyhle prachy pořídil CRX : o)
(ne)jednu mám.....ale neprodám :o)
jinak je lepší opravdu zajet do D a koupit tam, protože to co tady jezdí jsou občas fakt "paštiky"....
nebo mrkni na tuningforum v inzerci Ginda nabízí docela pěknou...

15.11.2007, 19:42 |
Kmoda A Eso by něco nedotáhl?
StreetFighter:mohl by si mi prosim na tuhle hondu hodit presnej odkaz,nak ji nemuzu najit...dik
P.S:takhle je mooc krasna,neco takovyho bych si predstavoval..
ale pokud vim,tak "Ginda"prodava modrou hondu,ne?
koki: máš tam napsáno, že je přímo Streetfightera a že není na prodej :-)
jak píše Pepíno_Honda.....
tohle je moje Honda, NENÍ na prodej....
ale Ginda prodává modrou C4G po renovaci (nebo jak to nazvat), po laku a po přečalounění interiéru.
tohle je ta Gindí Honda co je na prodej