Navštíveno 556x

Zdar prodam tuto masinku,Je trochu odreny na prave strane ale na funkci nema absolutne zadny vliv!Pridam jeste 1GB pametovku!Blizsi info treba po icq cenovka 4000kc. A jeste co o tomto mobilu rikaji prodejci-Nebojte se dotknout
Špičkový komunikátor na platformě Windows Mobile s dotykovým displejem a vysunovací QWERTY klávesnicí nabízí širokou škálu exkluzivních funkcí pro Váš život a business.
MDA Vario je další z řady komunikátorů, který lze pohodlně držet v dlani jedné ruky a ovládat pomocí dotykového pera. Uživatele nepochybně překvapí svými příjemnými rozměry. Výsuvnou klávesnici, připomínající standardní klávesnici počítače, můžete ovládat oběma rukama. Operační systém Windows Mobile 5.0 přináší podporu programů Word, Excel, Outlook a PowerPoint. Aplikace ActiveSync umožňuje MDA Vario synchronizovat kontakty, kalendář, úkoly a e-maily s počítačem. Pro datové přenosy slouží GPRS, EDGE, ale i Wi-Fi. USB kabel, IrDA či Bluetooth vám zase zajistí připojení k jiným zařízením, a tak máte svoji kancelář neustále na dosah.
MDA Vario je vděčným společníkem i mimo práci. S vestavěnou 1.3 megapixelovou digitální kamerou pořídíte fotografie i video a s audiopřehrávačem můžete poslouchat hudbu uloženou v nejrůznějších formátech. Dotykový TFT displej s 65 tisíci barev nabídne skutečně jemné rozlišení. Přístroj má také integrovaný slot na paměťové karty typu miniSD a díky podpoře čtyř pásem GSM jej lze používat i za oceánem. SORRY ZA POMERNE HROZNOU KVALITU FOTEK Z JINEHO MOBILU!
????Nikdo nic cena je si myslim prijatelna pouzite se na netu pordavaji kolem 5500!
no já tenhle telefon měl cca 23měs a pak jsem ho byl po několika reklamacích vrátit. Docela se kazil a to je všeobecně známý o týhle mašince. Nicméně mi chybí ta klávesnice na sms. Teď mám E50 + mio pda s gps a spokojenost.
Sorry za tu kritiku...
Jassny nevadi me pracuje v pohode!A jeste nebyl ani jednou v reklamaci!Zalezi na jakej kus narazis!ale to plati u vetsiny telefonu!))
všeobecně se všema MDA bejvaj problémy s tim už sem si zažil svoje ale i přesto ted mám XDA2 ... tohohle má kolega a moc problémů s tim nemá což se divim :)
Můžete uvést konkrétnější problémy ? Mám zájem něco takového koupit, možná přímo toto nabízené MDA, ale chci znát ty rizika, díky.

14.11.2007, 21:34 |
tesil | Upraveno: 2007-11-14 21:38:04
Ja koupil pred tydnem fungl, jen se zkracenou zarukou a super. Pred tim jsem mel foun a zvlast PDA Mio a takhle o 100 procent lepsi. At tady neni jen sama kritika-:))

14.11.2007, 22:04 |
caras | Upraveno: 2007-11-14 22:05:41
co ti tak muze odejit s HW tak flexi kabel na display- lze opravit vymenou, casteji ale bude problem s ROM- neni problem preflashovat pripadne na netu sehnat jinou ROM sWM5,WM6 apod, vse si lze udelat doma navody jsou na netu.....jinak fajn strojek sere se to hlavne lidem co to pouzivaji jako obyc nokii :-) na WM se musi trochu jinak

15.11.2007, 07:38 |
TUNER Mam sice jen MDA Compacta ale za 2 roky zatim žádnej problém.

15.11.2007, 20:41 |
caras jj rikam chce to trochu odlisny zpusob pouzivani neni to obycejny hloupy mobil kde neni co zkazit

15.11.2007, 20:45 |
Megaloman | Upraveno: 2007-11-15 20:46:19
....JJ
Tak cena zmenena na 3700+posta!!!

15.11.2007, 21:12 |
bolojang | Upraveno: 2007-11-15 21:14:50
dobra cena! muzes poslat lepsi fotky tech odrenin? zaruka?

16.11.2007, 16:21 |
X-sat (M)
Jak zaruka? Kolega ma zajem. Prosim lepsi foto na mail x-sat@seznam.cz

16.11.2007, 18:47 |
bastr a kurna zase pozde dnes mi chciplo moje mda2 a hledam nahradu a za tyhle penize neni co resit ... skoda smula ...
Mno tak uz je jakoby prodana a v pondeli ho odesilam ale clovek nevi co se muze stat tak kdyby to cirou nahodou nevyslo tak se muzem dohodnout!)