Navštíveno 1964x

Prodám VW Passat Kombi Highline B5,5 1.9 TDI PD 96kW/130PS, 6rychlostí,stříbrná metalíza r.v. 7/2002 najeto 110 tis km./ Servisní knižka, 8x airbag, ABS, ESP, ASR, Bi xenony, navigace, perforovaná šedá kůže + výhřev,dešťový senzor+zatmavovací zrcátko,parkovací asistent,tempomat, dřevo dekor, chrom+kožený packet,el. okna,zrcatka, el. střešní šíbr, maxi DOT, original HF VW + Nokia 6110i,síťka zavazadloveho prostoru,folie na oknech-atesty, 17´´ Alu / nové pneu Good-Year 225/45/17 (zapsany v TP) 15´´ plech / nové zimní Good Year UG7, Na auto se nemusí šáhnout.Před měsícem velká inspekce ve VW (Rozvody , brzdy, oleje atd) Cena takova jaká je 380 tis Kč. Nutno vidět. Ojedinělý kousek. Tel. 774-889955 Foto mailem nebo se pokusim něco dát i sem.

to Vasekkch Vim proc se ptas, je to asi proto, ze jsi videl, ze tady na foru shanim dily na cely predek,ale to bylo pro kamarada na uplne jine auto.
Jinak jak rikam chce to opravdu videt a svest se.
Není ta cena překlep? Za tu cenu minimálně 04 ale daj se i 05 tak nevím...
To urcite sezenes ale rozhodne nebude v takove vybave a s poctivyma kilometrama. Ale to je kazdyho vec. Passata 4x4 sezenes i za 260 ale jed se neho podivat a muzes srovnavat. :-)
V jakém stavu je přední náprava? Čepy? Turbo? Nabízím výměnu za Oktavia Combi Elegnace v topstavua výbavou s mým doplatkem. R.v. 2001, 115.000km, po rozvodech ve Škode, brzdách, olejích atd. Nebouraná. 1,9TDI 96kw, žlutý vnitřek, tempmat,4xairbag, vyhř. sed. šíbr, atd.. Pneu 80%. Jak letní tak zimní. Špičková hudba ,Dynaudio.
603 862 052

16.11.2007, 08:38 |
xa_HDI | Upraveno: 2007-11-16 08:38:12
Je to vsechno naprosto pevne, jak naprava, brzdy, homoklouby. Je to po velke inspekci cili vse co bylo potreba se udelalo. Diky za nabidku ale pouze prodej.
xa_HDI- pekne pekne. Bude to asi uplne out. Ale chci se zeptat jestli jsi nekdy nemel sundanej ten prostredni tunel jak je navigace a jestli nemas nejake foto po sundani. Ja mam tu klasiku a chci kupovat tento ramecek jako na navi. A bojim se aby to tam klaplo presne na ty srouby na ktere se to chyta. Moc diky za snahu.
Ahoj na tomhle auto jsem nic nesundaval, je to vsechno original a navi je tam uz z vyroby a je i ve Vinu ale videl jsem to sundane na jinem aute. Kdyz menis ramecek tak musis vymenit i ten stredovy kastlik na 2Din a climatr. dole. Cili koupit ramecek (cerny, karbon,drevo) a jeste cely ten kastlik do ktereho se chyta ramecek a navi s climatr. Pak by to melo byt v pohode zamenitelne. Snad jsem trochu pomohl.
Zdeny_1 poslal jsem ti mail.
Skid
jen rámeček ti je k ničemu musíš řezat do palubky

16.11.2007, 18:24 |
Alda Jen tak nejak TO... ja jsem jeden z tech, kterej by si radsi priplatil za super kousek nez setrit par desitek tisic a kupovat vylitanou jebku...
Jenze 99% lidi radsi koupi tu vylitanou jebku, pak se da lip machrovat pred kamosema za kolik byl ten a ten rok...
Alda: spíš než šetřit pár set tisíc. Nechci to nějak moc rozviřovat, ale malá debata podle mého ničemu neuškodí i když vím, že je na to jiná sekce pro pány poučky. Myslíš že když vemeš 200.000 kč a nasypeš to do auta, nebude to super voňavý. Myslím že za tu cenu by to bylo skoro komplet po GO. Ale je to jen můj názor, jinak samo přeju, aby se dobře a rychle prodalo. Nic ve zlém...
jezdec1: žádný mail mi od tebe nedošel.
Ach jo. Proc se kazdej otaci rokem auta?Lepsi koupit za cenu 04 vyvonenou 02. U takhle stareho auta je prece jedno jestly to je 02 nebo 04. Realna cena aut pri UPLNE stejnem stavu se muze lisit treba o 20K a to je prece sumak. Za 3 roky budou ceny obou aut uplne stejne. Pak jde o to mit doma auto bambilionkrat bourane a nebo seriaka o ktereho se nekdo staral. V dobe kdy se lepeji auta jak skladanky k sobe a pak se prodavaj jako "vonavky" je tezke narazit na nekoho kdo te neojebe. Sorry za OT.
Barthez : daj se sehnat uz levnejsi a mladsi.... :
[ Link ]

17.11.2007, 12:15 |
pov golfista hanz: akorat ze to neni 4M
fakt tady resite neuveritelny veci, kdyz to auto nechcete a nemate na to, aby jste si ho koupili, tak si kupte novejsi za min penez a neplette se tady. Za lukase (xa_HDI) bych dal ruku do ohne, narozdil od nekterych lidi tady. Nechcete? Neberte! Auto si kupce nejde i bez vasich blbych kecu.
To Pov
Diky za podporu. Auto je fakt ve 100% stavu a verim ze si opravdu kupce najde. Ono kdo se nevezl ve 4M tak nevi proc je to drazsi a zadanejsi auto.
Tady je to stejně samej sociál co má jen plnou hubu řečí, vůbec to neřeš, jednou jsem sem dal fotky svýho G4, když jsem to prodával a tos měl vidět tu sprchu, že to je neprodejný atd. dal jsem ho na Tipcars a do 14 dnů byl fuč a dostal jsem ještě víc než jsem nabízel tady.

17.11.2007, 14:15 |
Adler nocarret ale utebe to bylo onecem jinym ... :-) stocene kilaky z 315 na 135 bo jak to bylo :-) .. pak najednou tema zmizelo :-) ....
člověče ty máš paměť ....

18.11.2007, 13:11 |
Felda opravdu moc pěkný kousek,ale ta cena je i pro toto auto moc vysoká dle mého....